Hoorn, 24 november 2007 – Op 23 november j.l. heeft modehuis Laurisa in het NH hotel te Zandvoort, weer in nieuwe stap gezet in haar korte maar nu al zeer succesvolle bestaan, en heeft voor het eerst haar collectie getoond tijdens een spetterende modeshow.
 
De lijn van kleding die getoond is werd enthousiast ontvangen door de aanwezige gasten, waaronder Miss Benelux 2008 en de heer Dales van In Holland.
Voor Laurisa ® Inspired wederom een grote stap in het korte bestaan van de nu al bekroonde en award-winning collectie.

De show werd gehouden op het Senegal walk of life event in het NH hotel te Zandvoort. De eerste modellen openden met het thema Afrika. Prachtige ontwerpen in zijde stoffen met tijger- en giraffeprints werden hierin geshowd. Het tweede blok bestond uit zwart/wit zijden creaties. Hiermee gaven de designers het contrast weer in de wereld tussen rijk en arm. Kleurrijk zoals het leven kan zijn werd in het laatste blok prachtige feestelijke creaties dansend geshowd.
Laurisa hoopt dat de opzet van de show de bezoekers heeft gemotiveerd om het doel van het Walk of Life event te ondersteunen.
 
Uiteraard is er foto-materiaal beschikbaar van de collectie en de modeshow, die wij u graag ter beschikking stellen. U kunt hiervoor met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. Ook als u de collectie met eigen ogen wilt zien, of een interview wenst af te nemen kunt u contact met ons opnemen, Laurisa® Inspired is graag bereid hieraan mee te werken.
 
Contact informatie:
Laurisa Inspired

Tel. +31 6 16202522
[email protected]
http://www.laurisa.nl