Learning Unlimited maakt opleiding voor elk budget mogelijk
Onbeperkt trainen van medewerkers voor laag bedrag per maand

Hoofddorp, 26 januari 2010 Performance Solutions (PS) komt vanaf januari 2010 met het programma Learning Unlimited. Hiermee kunnen medewerkers of afdelingen onbeperkt trainingen volgen voor een vast bedrag per maand. Individuen of teams kunnen het hele jaar door kiezen uit ruim 50 verschillende open trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, sales, marketing en klantbeleving.

Door het lage instapbedrag kunnen ook kleine bedrijven met een relatief laag opleidingsbudget hun medewerkers de mogelijkheid geven om zich te ontwikkelen. Voor alle afdelingen binnen een bedrijf heeft PS op elk niveau open trainingsoplossingen ontworpen.

Het abonnement per maand is afhankelijk van het aantal medewerkers voor wie dit abonnement wordt afgesloten. Hieronder een aantal voorbeelden van de investering voor een Learning Unlimited abonnement per maand:

Bedrijfs-/afdelingsabonnementen:
5-25 medewerkers € 299,00 per maand
26-40 medewerkers € 399,00 per maand
41-55 medewerkers € 499,00 per maand
56-70 medewerkers € 599,00 per maand

Daarnaast is het ook mogelijk om als individu aan te melden bij Learning Unlimited, dit kost à©à©nmalig € 895,- per jaar en is persoonsgebonden.

In de open trainingskalender is rekening gehouden met verschillende branches. Bij elke training staat aangegeven wanneer deze voor een specifieke branche is ontwikkeld. Zo kun je trainingen boeken vanuit:

Hospitality
Hier liggen de roots van PS. Behandel de klant als een gast, en hij komt terug. Stel niet de transactie centraal, maar de beleving en je hebt een ambassadeur voor het leven.

Retail
Niet de transactie, maar de gewenste beleving is leidend in deze trainingen. PS werkt voor o.a. Nike, Nokia en WE. Zij begeleidt deze bedrijven om met hun winkels en merken een onderscheidende beleving te creëren.

Automotive
Bij circa een derde van de kopers in automotive is de prijs doorslaggevend, maar de helft is gevoelig voor meerwaarde. En toch worden klanten, hun wensen en verwachtingen nog altijd onvoldoende (h)erkend. Alles draait om beleving, hospitality en dienstbaarheid. PS werkt o.a. voor Renault Nederland, Mazda en Ford Nederland. Zij begeleidt importeurs en dealers op weg naar onderscheid en meer tevreden, terugkerende klanten. En zo naar meer omzet en rendement.

Zorg
De zorgontvanger verwacht een steeds gastvrijere benadering. Aspecten als ambiance en hospitality zijn actueel in deze sector. Juist op dit gebied speelt PS dan ook een thuiswedstrijd bij verschillende uiteenlopende zorginstellingen.

HSMAI University
Speciaal voor leden van HSMAI Nederland (dà© beroepsvereniging in Nederland voor hospitality sales & marketing professionals) heeft PS een aantal innovatieve, actuele, maar ook basis programma‘˜s ontwikkeld. De trainingen zijn ook toegankelijk voor niet-leden.

Performance
Deze trainingen zijn voor alle branches uitermate geschikt. De trainingen binnen deze rubriek variëren van vaardigheidstrainingen tot leiderschapsprogramma‘˜s.

Over het programma:
Het Learning Unlimited programma is exclusief een vergaderarrangement per persoon per trainingsdag àƒ  € 29,50 en is niet van toepassing op het trainingsaanbod van de HSMAI University, de FISH! Academy en meerdaagse traingen. Hierop ontvangt men wel 50% korting in combinatie met Learning Unlimited. Aan Learning Unlimited zijn specifieke voorwaarden gebonden. Kijk op de website voor de voorwaarden.

Over Performance Solutions
Performance Solutions werkt aan continue ontwikkeling van mens en organisatie. Aan krachtige oplossingen op het gebied van cultuur en bezieling, management, human resources, service, marketing, sales en klantgerichtheid. De organisatie helpt mensen en organisaties zich te ontwikkelen zodat er een betere klant- en gastbeleving gerealiseerd wordt, waardoor de performance zichtbaar en meetbaar stijgt.
www.performance-solutions.eu