(Persbericht) Ledlamp.nl, de vergelijkingssite voor LED-lampen, heeft haar website vernieuwd. Bezoekers van de site kunnen nu ook complete armaturen bekijken. Indien de lamp nog geen LED lichtbron heeft, kan men direct geschikte LED-verlichting zoeken. De site vergelijkt daarvoor niet alleen de aanschafprijs, maar ook het energieverbruik en de lichtopbrengst van LED-lampen.

LED verlichting steeds meer toegepast

LED-verlichting wordt steeds meer toegepast in het huishouden. Doordat de wetgeving inefficiënte lampen uit de markt neemt, stijgt de vraag naar vervangende lichtbronnen. Spaarlampen zijn de afgelopen jaren een stuk beter geworden qua kleur en opwarmtijd, maar nog steeds komen veel kwikhoudende spaarlampen in het huisvuil terecht. Volgens oprichter Paul Vranken zijn er voor veel lampen nu al goede LED alternatieven beschikbaar: "Halogeen spots zijn al prima te vervangen door LED, en sinds kort is er een volwaardig alternatief voor een 60W peertje".

Meer besparen

Op de nieuwe site wordt ook aandacht besteed aan andere producten die helpen besparen op gas, water of licht (elektriciteit). Daarnaast kan men energieprijzen vergelijken en overstappen op groene energie. Medeoprichter Koen Peters: "Door de stijgende kosten willen consumenten snel besparen zonder al te hoge investeringen. Wij promoten daarom voornamelijk producten die eenvoudig te gebruiken zijn en een terugverdientijd van maximaal 2 jaar hebben."

Over Ledlamp.nl

Ledlamp.nl helpt mensen helpt met de vraag: à¢â‚¬Å“Welke ledlamp is de beste, meest besparende vervanger voor mijn oude lamp?à¢â‚¬. De site vergelijkt daarvoor niet alleen de aanschafprijs, maar ook het energieverbruik en de lichtopbrengst van ledlampen. Ledlamp.nl is een initiatief van Cubix Concepts, opgericht door Paul Vranken en Koen Peters.