Leerlingen van Openbare Basisschool de Piramide in Meerwijk voeren actie voor Haïti! Een leerlinge van groep 7 heeft het voortouw genomen en is aan de slag gegaan! à¢â‚¬Å“Als mensen in een ander land het zo moeilijk hebben, moet je gewoon iets doen! En wij hebben het zo goed hier en van alles zoveel!à¢â‚¬
De kinderen verzamelen lege flessen om in te leveren en hebben een brievenbus gemaakt waarin mensen hun giften kunnen doen. In de school staan inmiddels overal winkelkarren gevuld met lege flessen, maar er kan nog meer bij! Heeft u nog lege flessen? Wilt u een geldbedrag doneren? Tot vrijdag 29 januari 9 uur in de ochtend heeft u tijd om het langs te brengen!
Van harte welkom op de Piramide, wij ontvangen u graag!
Vrijdagochtend 29 januari gaan de leerlingen van groep 7 in optocht met de gevulde winkelkarren over het Leonardo Da Vinciplein van de Brede School Meerwijk lopen naar de Vomar. Hier worden de flessen ingeleverd en de Vomar Meerwijk verdubbelt het bedrag!! De Vomar en de Piramide Meerwijk werken heel goed samen. Er wordt dan ook bekend gemaakt hoeveel geld de actie heeft opgebracht en dit zal gestort worden op Giro 555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Rond tien uur gaan de leerlingen over het plein, komt dat zien, komt dat zien!