Geldrop, 13 april 2010. Geld stinkt niet, dat is precies hoe ze er bij ParfumXl over denken. Lekker ruiken is nu voor iedereen betaalbaar. De nieuwe webshop www.parfumxl.nl, onderdeel van de winkel DealXL, is sinds enkele weken in de lucht. Een ruim aanbod, lage prijzen en een goede service staan hoog in het vaandel bij ParfumXL.

Het aanbod
Op de website vindt u een ruim aanbod van dames- en herengeuren. ParfumXL heeft voor u een selectie gemaakt van meer dan 500 parfums van de bekende merken. Bij iedere bestelling ontvangt u een gratis monstertje.

De prijs
Het geld groeit ons niet op de rug, zeker niet in deze tijden. Daar is ParfumXL zich natuurlijk ook bewust van. Op de site vindt u de allerlaagste prijzen. Als u koopt bij ParfumXL bespaart u tot maar liefst 40% op de gewone winkelprijs.

De service
Naast deze punten hecht ParfumXL enorm veel waarde aan een goede service. Komt u er niet uit met de bestelling? De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 16.00 tegen een klein tarief. U krijgt rechtstreeks een van de medewerkers aan de lijn die alles in het werk zal stellen om u te helpen.
Uw pakketje wordt goed verpakt verzonden via TNT post om te garanderen dat het veilig aankomt. En bent u ondanks dat alles toch niet tevreden? Dan krijgt u gewoon uw geld terug.

Dus aarzel niet en bestel op www.parfumxl.nl