Haarlem, 5 juni 2009: Nederland is een nieuw webinitiatief rijker: www.leukecursus.nl. De site is een onafhankelijke marktplaats voor cursussen en workshops, met een ruim aanbod in meer dan 200 verschillende rubrieken. Daarmee is LeukeCursus.nl de eerste onafhankelijke en overzichtelijke marktplaats die zich richt op cursussen en workshops in Nederland.

Digitale fotografie en photoshoppen in Noord Holland? Pianoles in Rotterdam? Salsa cursus in Vlissingen? DJ workshop in Dordrecht? Beeldhouwen in Wapserveen? LeukeCursus.nl biedt voor elk wat wils, in alle uithoeken van Nederland. Vanaf vandaag kan iedereen dit gemakkelijk vinden op de website www.leukecursus.nl.

Op de site vinden bezoekers een ruim overzicht van Nederlandse cursussen en workshops, onderverdeeld in meer dan 200 verschillende rubrieken. De bezoeker kan makkelijk zoeken op onderwerp, plaats en provincie. De site toont uitgebreide informatie over de inhoud van de cursus, locatie, tijdstip en kosten. Daarnaast kan de cursusaanbieder foto´s of filmpjes plaatsen en kunnen cursisten een review achterlaten.

LeukeCursus.nl is ontstaan nadat de oprichter er zelf achter kwam dat het nog niet zo gemakkelijk is om een leuke cursus in de buurt te vinden. à¢â‚¬à…“Het aanbod van cursussen en workshops in Nederland is enorm (variërend van kleine cursussen aan huis gegeven tot professionele opleidingsinstituten) en tot nu toe maar moeilijk terug te vinden op à©à©n centrale overzichtelijke plek aldus bedenker en oprichter Milo Oudenaller.

à¢â‚¬à…“Als je kijkt naar de markt voor vraag en aanbod sites, ben ik ervan overtuigd dat er naast generieke sites als Speurders en Marktplaats, ook behoefte is aan niche sites die zich op à©à©n specifiek onderwerp richten. Voorbeelden hiervan zijn er genoeg, kijk maar naar bijvoorbeeld Funda of Monsterboard. Met LeukeCursus.nl richten wij ons op de enorme markt van cursussen en workshops. We zijn de enige site in Nederland die zich op dit onderwerp concentreert en uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden om dit op termijn verder uit te breiden naar het buitenland.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular