Van Klaveren CCC / Eeko® uit Deventer spoort iedereen aan de slachtoffers van de aardbeving in Haïti te helpen door hun oude mobiele telefoons in te leveren. De opbrengst van deze inzamelactie zal rechtstreeks overgemaakt worden op Giro 555 van de Samenwerkende Hulpinstellingen in Den Haag.

Gerhard van klaveren, Managing Director Van Klaveren CCC/ Eeko®, verklaarde:
à¢â‚¬Å“Deze gebeurtenis, de aardbeving in Haïti, heeft een verschrikkelijke impact op het armste land van het westelijk halfrond. De bevolking van Haïti heeft onze hulp nodig! Onze organisatie heeft het à¢â‚¬Å“maatschappelijk verantwoord ondernemenà¢â‚¬ hoog in het vaandel staan en dragen daarom graag een steentje bij. Ik roep dan ook een ieder op zijn of haar oude mobieltje op te sturen. Naar schatting liggen er nog 15 à¡ 20 miljoen oude gebruikte mobiele telefoons in de Nederlandse huishoudens. Een waardevolle bijdrage dus!à¢â‚¬

Hoe kan men helpen?
Stop je oude mobiele telefoon (zonder hoesje, oplader en simkaart) in een enveloppe en sluit deze goed af. Vermeld het onderstaande adres op de enveloppe en stuur deze kosteloos op! Van Klaveren neemt de verzendkosten voor haar rekening.

Inzamelactie Slachtoffers aardbeving Haïti
Antwoordnummer 828
7400 WB DEVENTER

Wat levert een oude mobiel op?
- Voor 5 mobiele telefoons kan men een hygiënekit kopen met o.a. een emmer, zeep, tandenborstel en shampoo. Hygiëne is van levensbelang om bacteriën en ziektes te voorkomen;
- Voor 12 mobieltjes kunnen er 10 emmers gekocht worden. Water is schaars en moet verdeeld kunnen worden, daarom zijn deze emmers hard nodig!

Kijk voor meer informatie op www.eeko.nl of bel met (0570) 85 85 85.