(Persbericht) Uitnodiging voor managers en uitvoerende (beleids)juristen bij de overheid

Almere, 4 januari 2011 USG Juristen organiseert de lezing ´Tijdsdruk in het bestuursrecht‘˜ voor vakgenoten. Christa Lagerweij, senior juridisch adviseur bestuursrecht, is hoofdspreker tijdens deze bijeenkomst en tevens auteur van het boek met gelijknamige titel. Christa Lagerweij deelt tijdens deze bijeenkomst haar expertise op het gebied van de ´Wet dwangsom bij niet tijdig beslissen‘˜. Ook gaat zij in op de samenhang met onder andere de (on)mogelijkheden van digitaal procederen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ´de bestuurlijke lus‘˜.

à¢â‚¬Å“Tijdens deze lezing staat kennisdeling voorop. Als aanbieder van juridische dienstverlening vinden we het belangrijk om vakgenoten te betrekken in actuele discussies en op de hoogte te stellen van de nieuwste wetten. Hierbij maken we het onderwerp toegankelijk door het combineren van theorie en praktijkà¢â‚¬, aldus Joyce Thijssen, algemeen directeur bij USG Juristen.

De lezing duurt van 10 tot 12 uur en aansluitend is er een lunch voor de deelnemers. Op 18 januari en 1 februari vindt de lezing plaats in Utrecht en op 27 januari en 15 februari in Den Haag. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.usgjuristen.nl/lezing. De adresgegevens van de locaties in Utrecht en Den Haag zijn de volgende:

- Kantoor USG Juristen in Utrecht, Euclideslaan 251 Utrecht
- Kantoor USG Juristen in Den Haag, Koninginnegracht 62 Den Haag

---------------------
USG Juristen
USG Juristen biedt organisaties in zeer diverse branches en rechtsgebieden juridische dienstverlening op maat. Dit doet zij op een praktische en effectieve manier door het leveren van interim-juristen, door een kennispartner te zijn voor directies, en/of door complete juridische afdelingen in te richten. USG Juristen denkt vanuit de opdrachtgever, dat is samen met de ervaring in de diversiteit aan branches haar grootste kracht. Daarnaast houdt USG Juristen het kennisniveau hoog, door middel van talentontwikkeling en kennisdeling onder haar medewerkers. Met ruim 220 specialisten in dienst en actief in 49 branches is USG Juristen de grootste in haar branche qua omvang en expertise. Meer informatie is te vinden op www.usgjuristen.nl.

USG Juristen is onderdeel van de AEX genoteerde onderneming USG People N.V., tweede speler in Nederland, vierde speler in Europa en vijfde speler in de wereld op het gebied van flexibele arbeid.

Meer informatie:
Marcommit PR
Pauline van Die
Tel. 035-582 27 30 / 06- 461 82 796
Email: [email protected]