Naamloos document

Veiligheid en kidsfun gecombineerd in nieuw accommodatietype

Rosmalen, woensdag 3 februari 2010 Libà©ma Vakantieparken introduceert vanaf de meivakantie kids-jungalows op Vakantiepark Beekse Bergen en kids-bungalows op Vakantiepark Dierenbos. Hoewel alle accommodaties in het reeds bestaande aanbod geschikt zijn voor gezinsvakanties, is het nieuwe accommodatietype dusdanig veilig en ´kidsproof‘˜ ingericht, dat met name jonge gezinnen extra kunnen genieten van een korte of langere vakantie.

Met gethematiseerde accommodaties en gratis entree tot zes attractieparken onderscheidt Libà©ma Vakantieparken zich van andere aanbieders op de Nederlandse vakantiemarkt. Nieuw in het aanbod zijn een tiental kids-jungalows op Vakantiepark Beekse Bergen (Hilvarenbeek) en een vijftal kids-bungalows op Vakantiepark Dierenbos (Vinkel). Vanaf de meivakantie kunnen jonge gezinnen overnachten in een jungalow (een bungalow met zebra-, giraf of luipaardprint) of bungalow die helemaal is ingericht op een verblijf met kleine kinderen. Zo liggen deze niet dichtbij het water en is de tuin afgezet met een hekje. De tuintjes van de kindvriendelijke accommodaties komen uit op een gezamenlijke speeltuin. In de kids-accommodaties zijn de keukenkastjes voorzien van klemmetjes, stopcontacten kindvriendelijk gemaakt en vinden gasten een kinderstoel, kinderbedje en kinderslaapkamer. Voor een ritje over het vakantiepark beschikt elke accommodatie ook over een eigen bolderkar. Beide accommodaties zijn geschikt voor een verblijf met in totaal zes personen en beschikken over  kinderbedjes en -stoelen. Met dit nieuwe product speelt Libà©ma Vakantieparken nog beter in op de wensen van de gast.

Gratis naar Safaripark Beekse Bergen
Vrijwel alle gasten van Libà©ma Vakantieparken hebben tijdens hun vakantie gratis en onbeperkt toegang tot zes attractieparken waaronder Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk en zwem- en schaatssensatie Sportiom. Hiermee besparen zij honderden euro‘˜s op dagjes uit. De kampeer- en bungalowvakanties van Libà©ma Vakantieparken zijn gebundeld in de nieuwe brochure, welke is aan te vragen via 0900-0200 (€ 0,20 p.m.) en www.libemavakantieparken.nl.