De populaire kleine netbooks en laptops zijn heel makkelijk onder de arm mee te nemen. Een beschermende tas met de juiste afmetingen voorkomt dat zo‘˜n draagbare computer krassen of andere beschadigingen oploopt. Targus heeft daarom een praktische 12"-lichtgewicht tas geïntroduceerd, waarmee een netbook of kleine laptop goed beschermd is mee te nemen. De tas is klein en elegant, maar tegelijkertijd zo neutraal qua design en materiaalkeuze dat deze geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.

Kleine laptops zijn vanwege hun lichte gewicht en beperkte omvang handig bij vergaderingen, in het onderwijs en om mee te nemen van en naar het werk. Maar als men zo‘˜n computer vervoert in een gewone tas of in een laptoptas die te groot is, kan die tijdens het vervoer gemakkelijk beschadigd raken door krassen en stoten.

De nieuwe Targus A7 Netbook Messenger - TSM101EU is een mooie en praktische netbooktas die ontworpen is om kleine draagbare pc‘˜s te beschermen tijdens het vervoer. De tas biedt plaats aan maximaal 12" laptops en heeft een uniek stootkussensysteem dat de computer tegen krassen en stoten beschermt. Dit stootkussensysteem zorgt tevens voor luchtventilatie, zodat een laptop die tijdens het gebruik erg warm is geworden tijdens het vervoer daarna snel kan afkoelen. De tas is uitgevoerd in nylon van slijtvaste kwaliteit en heeft een waterafstotende bodem, zodat de tas bestand is tegen alle mogelijke externe weersinvloeden.

Nooit meer zere schouders
Langere tijd met een laptoptas rondlopen wordt op den duur zwaar en onaangenaam, maar bij de ontwikkeling van de nieuwe Targus Netbook Messenger is hiermee rekening gehouden. De tas weegt slechts een halve kilo en door de gevoerde, verstelbare schouderriem is de tas ook aangenaam om te dragen. De tas is voorzien van een aantal extra vakken voor accessoires. Deze zijn gevoerd met zacht microsuà¨de, waardoor bijv. mobiele telefoons, pda‘˜s of camera‘˜s ook tegen krassen worden beschermd.

Productinformatie
De nieuwe Targus A7 Netbook Messenger - TSM101EU is een lichtgewicht laptoptas voor netbooks en kleine laptops met een schermafmeting van maximaal 12". De tas is ontworpen om optimale bescherming tijdens het vervoer te bieden en heeft een stootkussensysteem dat de computer tegen stoten en krassen beschermt. De tas weegt slechts een halve kilo en heeft een gevoerde en verstelbare schouderriem, waardoor de tas prettig is om te dragen.

Over Targus
Targus kwam in 1983 als eerste met een computertas op de markt. Nu, ruim 25 jaar later, is het bedrijf wereldleider op het gebied van computertassen en mobiele accessoires. Targus legde vanaf het begin veel nadruk op mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De tassen en accessoires mogen niet veel wegen en moeten eenvoudig te gebruiken zijn. Het geringe gewicht en de praktische details zijn daarmee kenmerkend voor de producten van Targus. Het ontwerp is innovatief en kwaliteit is hoog. Daarom geldt voor alle Targus-tassen een levenslange garantie.
De Targus Group International heeft kantoren over de hele wereld en Targus-producten zijn in meer dan 145 landen verkrijgbaar.