(Persbericht) Groningen, 28 januari 2011 Nog even en het is 14 februari, Valentijnsdag! De dag dat alle geliefden elkaar extra laten blijken hoe gek ze zijn op elkaar. Maar wat ga je dit jaar je geliefde geven? Je wilt niet een saai cadeau geven en al helemaal niet hetzelfde cadeau wat je al eens gegeven hebt. De Groningse Ontbijtservice Desayuno.nl heeft een unieke oplossing.

´Valentijnsdag is voor ons een van de drukste dagen in het jaar‘˜ vertelt Ruben Sleurink, eigenaar van Ontbijtservice Desayuno.nl. ´Je merkt dat veel mensen proberen een uniek cadeau te vinden. Een cadeau wat indruk maakt en ook tegelijk laat zien hoeveel je van iemand houdt. Voor veel mensen kan dat een opgave zijn, speciaal als je al langer bij elkaar bent of elkaar juist net kent. Juist voor deze mensen hebben wij de oplossing‘˜, zegt Sleurink ´het Serenade Ontbijt‘˜.

‘˜s Ochtends vroeg zullen er door de Groningse straten mooie liefdesliedjes te horen zijn aan de deur van iemands Valentijn. Want speciaal voor Valentijnsdag wordt het ontbijt samen gebracht met zangeres en gitariste Lein Hensens. Die na het opendoen van de deur prachtige liedjes zal spelen voor de slaperige geliefden. Tot slot zegt Sleurink, ´Het is onze bedoeling om mensen een onvergetelijke ochtend te bezorgen en met dit ontbijt is het een soort Romeo en Julia. En dat voor je eigen deur!‘˜

Noot voor redactie:
Ruben Sleurink
[email protected]
06 122 86 221
www.desayuno.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular