Valentijnsdag nadert snel. Velen worstelen wellicht met de vraag waar ze hun geliefde dit jaar mee zullen verrassen. Wordt het weer het traditionele boeket of een geurtje, of liever iets wat minder voor de hand ligt? Pressalit komt met een wel heel bijzondere, romantische optie. De toiletzitting Love; een houten zitting in de vorm van een hart. En voor een persoonlijke liefdesverklaring kunnen de initialen van de geliefden, samen met een klein hartje, aan de binnenkant van het deksel geprint worden.

Al eeuwen lang hebben miljoenen verliefde paartjes hun initialen in de bast van geduldige bomen gekrast. De keuze voor het materiaal van de Love zitting van Pressalit was dan ook duidelijk. Hout moest het zijn. En in navolging van de eeuwenoude traditie kan voor de tortelduifjes een hartje met initialen aangebracht worden, als bijzondere liefdesverklaring.

Ode aan de liefde

De toiletzitting Love is letterlijk gemaakt als ode aan de liefde; het allereerste exemplaar werd namelijk door designer Nis Øllgaard gemaakt als huwelijks-cadeau voor één van de medewerkers van het Deense bedrijf Pressalit.

De Love zitting is overigens niet alleen een bijzonder cadeau voor Valentijns-dag, maar ook voor pas- en ook langgehuwden die hun liefde voor elkaar op bijzondere wijze willen verklaren.

Individualiteit in de badkamer

Love is de jongste toevoeging aan de exclusieve collectie van kunstzinnige, buitengewone toiletzittingen die Pressalit in de afgelopen jaren introduceerde. Pressalit onderstreept daarmee haar creatieve kracht in het ontwikkelen van onderscheidende, individuele producten. En individualiteit mag ook doordringen tot in de badkamer en de toiletruimte. De badkamer is de laatste jaren getransformeerd tot een relaxruimte met een persoonlijke, sfeervolle uitstraling. We brengen steeds meer tijd door in de badkamer. Met de bijzondere toiletzitting Love wordt individualiteit letterlijk in het hart gesloten.

De Love toiletzitting is leverbaar via de sanitairspeciaalzaak, in de houtsoorten eiken of kersen, met of zonder opdruk van initialen en een hartje. De zitting past op de meeste, gangbare toiletten. Via de website van Pressalit kan overigens heel eenvoudige gezocht worden, welke zitting past op welke toiletten.

De consumentenadviesprijs (incl. BTW) voor de Love zitting:

in kersenhout 318,27 euro,

in eikenhout 352,84 euro.

Het opdrukken van initialen met hartje: 23,44 euro.

 www.pressalit.nl

 Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Nadere informatie wordt u graag verstrekt door Anja Zandvliet van Wijnbeek Sanitair B.V. telefonisch bereikbaar via 0251 361010 of door Gerda de Graaf van Presstige Public Relations, 033 2450070.

Uitgeest, 1 februari 2008

Foto’s zijn in hoge resolutie te downloaden op/via:

 

www.presstige.nl/perskamer/Wijnbeek/Fotos/Love dicht.jpg

www.presstige.nl/perskamer/Wijnbeek/Fotos/Love open.jpg

 

Wijnbeek Sanitair B.V.
Populierenlaan 59

1911 BK Uitgeest

T 0251 361010

F 0251 315525

E [email protected]

W www.pressalit.nl