PERSBERICHT

Benelux - Brasschaat (Belgie) 25 mei 2009. Nederlands Arubaans ontwerpersduo Cora en Greg veroveren de dames uit Benelux met vrouwelijk en kleurrijke creaties.
Op maandag 25 mei werd de officiële pers presentatie gehouden in het kasteel Brasschaat te Belgie voor de Miss Benelux 2010. Miss Benelux is een miss verkiezing waaraan veertig kandidaten uit Nederland België en Luxemburg deelnemen. Op deze dag hebben de finalisten zich aan de pers voorgesteld.
Presentatrice Mariska Blommaert bekend van de Belgische Boer zoek Vrouw mocht de aanwezigen blij verassen dat de finale gehouden zal worden op 4 oktober 2009 in Turkije. De finalisten zullen compleet verzorgt in Turkije worden voorbereid op deze grote dag.
De winnende Miss Benelux zal op de Miss Earth verkiezing de Benelux landen vertegenwoordigen in de Filippijnen.

Het is de eer aan het Nederlands Arubaans designers duo Cora en Greg om voor deze grote evenement de finalisten te voorzien van prachtige vrouwelijke kleurijke à¢â‚¬à…“evening gowns. Cora en Greg twee designers die werken onder de naam - Laurisa - zijn geen onbekenden als het gaat om creaties van avondjurken en japonnen. De designers zijn blij dat ze op het internationale podium in Turkije alle veertig Benelux kandidaten mogen voorzien van exclusieve in Nederland gemaakte creaties. Het zijn deze creaties die zo in de smaak vallen bij vele dames. De vrouwelijke lijnen en de keuze uit exclusieve soepel vallende stoffen laten deze creaties voelen als à¢â‚¬à…“your second skin.

De aanwezigen konden aanschouwen dat Mariska Blomaert een prachtige zijden blouse van Laurisa inspired droeg.

à¢â‚¬à…“We zijn gelukkig met de keuze van de Miss Benelux organisatie aldus Cora en Greg.

OVER LAURISA
Laurisa is een Couture label dat zich sinds 2006 heeft gespecialiseerd in
het ontwerpen van mooie vrouwelijke kleding waarbij hoogwaardige materialen
worden gebruikt. Naast het ontwerpen en vervaardigen van kleinschalige collecties (haute couture) in opdracht van de klant heeft Laurisa een eigen collectie onder de naam Laurisa Inspired. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel dus betreft het een label in het hogere segment. De collecties worden in kleine oplages vervaardigd waardoor exclusiviteit gewaarborgd is.

INFORMATIE
www.laurisa.com