Uit recente cijfers is gebleken dat de Life Settlement pas een klein gedeelte van het marktpotentieel heeft bereikt. Er liggen nog vele kansen op het gebied van Life Settlements.

In de Verenigde Staten weet op dit moment maar 15% van de Amerikanen met een levensverzekering van de mogelijkheid om zijn/haar levensverzekering te verkopen. Slechts 12% van de Amerikanen neemt überhaupt de moeite om de mogelijkheden van het verkopen van de levensverzekering te onderzoeken. Een klein percentage hiervan besluit daadwerkelijk de levensverzekering te verkopen. Aangezien circa 77,5% van de Amerikanen een levensverzekering heeft, zijn dit in totaal 230 miljoen Amerikanen. Omdat nog geen 8% van de Amerikanen uiteindelijk de levensverzekering verkoopt betekent dit dat er momenteel zo’n 200 miljoen onverkochte levensverzekeringen op de markt blijven. Dit toont dus aan dat de Life Settlementsmarkt de komende jaren een grote groei gaat doormaken.
 
Ook in Nederland liggen er veel mogelijkheden voor de Life Settlements. In 2007 waren er zo’n 600 Nederlanders die in Life Settlements investeerden. Zolang het aanbod van levensverzekeringen vanuit de Verenigde Staten blijft stijgen zullen er ook meer Nederlanders in Life Settlements gaan investeren.
 
Quality Investments is in Nederland de founder van de Life Settlements markt. Sinds 2002 is Quality Investments dé partij op het gebied van Life Settlements. Quality Investments heeft er alles aan gedaan om de risico’s van het investeren in Life Settlements tot een minimum te beperken. Het grootste risico van investeren in Life Settlements (het overtreffen van de levensverwachting van de verzekerde red.) wordt alleen door Quality Investments volledig afgedekt door de herverzekering op Life Settlements.
 
 
 
 
Ga voor meer informatie over Life Settlements naar: www.qualityinvestments.nl
Wilt u per email informatie ontvangen? Mail dan naar [email protected]
Wilt u telefonisch contact? Bel dan naar 020 718 3830

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular