Groningen, 15 oktober 2009

Lijvcard.nl: nu is het tijd voor ontspanning!

Vanaf 1 oktober 2009 is het mogelijk om via de website www.lijvcard.nl een Lekker In Je Velcard te bestellen als origineel en ontspannend geschenk.

Oprichtster van lijvcard.nl, Henriëtte Davelaar, kwam op het idee aan de keukentafel. Om ontspanning toegankelijker te maken bedacht zij de Lekker In Je Velcard (Lijvcard). Met deze kaart krijg je tussen de 5% en 30% korting bij o.a. de sauna, massagesalon en schoonheidssalon. Elke behandeling weer!

Henriette: ´Vandaag de dag is in balans zijn en lekker in je vel zitten belangrijker dan ooit. Er is een generatie opgestaan die naast hard werken, ook gezelligheid en ontspanning zoekt. Door regelmatig tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen voel je jezelf energieker en kan je, als het nodig is, weer vol gas geven.´

Anno 2009 bestel je zo´n leuk geschenk natuurlijk via Internet. Met à©à©n druk op de knop is de kaart besteld en wordt dit ontspannende geschenk thuisbezorgd. Op de site van Henriëtte, www.lijvcard.nl, kun je de kaart bestellen voor jezelf, maar ook cadeau geven aan vrienden/vriendinnen, familie of aan anderen die dit cadeau goed kunnen gebruiken. Op de achterkant is ruimte voor een persoonlijke tekst van de gever. Bedrijven kunnen de verpakking bestellen in hun eigen huisstijl en voorzien van hun eigen boodschap.

Deze kaart is niet zomaar een cadeau, het kan ook een leuke attentie zijn om iemand anders te bedanken voor zijn of haar inzet. Beloon diegene met een Lijvcard!

Lijvcard: het ontspannende geschenk van Nederland.

Website: http://www.lijvcard.nl