Chopin Software Development en FrostBits hebben onlangs hun gezamelijk product Link2.IT gelanceerd. Link2.IT is een zogenaamde URL verkorter, waarmee lange internetadressen kunnen worden omgevormd naar een korte, makkelijk te onthouden, URL.

Link2.IT is een nieuwe nederlandse URL verkorter. Door middel van deze URL verkorter is het voor de gebruiker heel eenvoudig om korte, makkelijk te onthouden, internet adressen te maken van de oorspronkelijke URLs. Met name door het toenemende gebruik van diensten zoals Twitter is er een stijgende vraag naar dit soort diensten.

SEO & Link2.It

Andere URL verkorters hebben, in tegenstelling tot Link2.IT, een nadelig effect op de manier hoe zoekmachines de internetadressen indexeren. Hierdoor kan de SEO (Search Engine Optimalisation) gevaar lopen. Link2.IT onderscheidt zich door het feit dat er ook logische namen kunnen worden gekozen waardoor het uiteindelijke zoekresultaat bij de grotere zoekmachines niet negatief wordt beinvloed.

Link2.IT houdtLink2.IT houdt, door middel van uitgebreide statistieken, ook het gebruik van de verkorte URL in het oog, deze statistieken zijn vrij te benaderen waardoor de gebruiker zicht houdt op de aantallen bezoeker via deze gratis dienst.

Kijk op : http://link2.it voor meer informatie.

Over Chopin Software en FrostBits

Chopin Software Development en
FrostBits zijn twee software ontwikkel bedrijven welke al meer dan 8 jaar
intensief samenwerken. Beide bedrijven hebben zich gespecialiseerd in het op
maat ontwikkelen van software en websites op basis van het .NET platform.
Gezamelijk ontwikkelen deze twee bedrijven diverse producten en concepten, zoals
Link2.IT.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ;

Chopin Software Development
Dhr. W.E. Harms
071 888 7192

Of

FrostBits
Dhr. L.R. Friesema
0599 587 775

Website: http://link2.it

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular