Renovio, een bedrijf dat onderdeel uitmaakt van Gratch Company, biedt onder de naam LiquiFoil een vloeibare folie voor o.a. glas, aluminium en andere ondergronden de oplossing voor tijdelijke oppervlaktebescherming. De vloeibare folie is door middel van rollen of spuiten aan te brengen en fungeert - na droging - als tijdelijke bescherming tegen krassen of beschadigingen tijdens bouw of transport. Vooral op bijvoorbeeld kostbare glassoorten biedt LiquiFoil een verbeterde oplossing om beschadigingen te voorkomen.

LiquiFoil is onder meer interessant voor bouwbedrijven die na oplevering vaak veel glas moeten vervangen door beschadigingen en krassen. Veel architecten zijn geïnteresseerd omdat ze op deze manier beter met kostbaar glas en andere kostbare materialen kunnen werken.

Liquifoil is een produkt op water-basis, niet giftig of ontvlambaar en is na verwijdering geen chemisch afval. Het is eenvoudig aan te brengen d.m.v. een roller of airless systeem op glas of andere niet-zuigende ondergronden, zoals (gepoedercoat) aluminium, roestvrij staal, schilderwerk, deuren, beplating etc. LiquiFoil beschermt het oppervlak tegen vuil, verf, krassen, lasspatten, cement en andere beschadigingen. Na gebruik is de folie eenvoudig af te pellen zonder lijmresten achter te laten.

Het resultaat is een schoon en onaangetast oppervlak welk een goede indruk maakt op de klant en veel reparatiekosten kan besparen. LiquiFoil wordt geleverd in emmers van 20 liter en het gemiddelde verbruik is 5-9 m2/liter. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.gratch.nl bij RenoVio.