(Persbericht) Almere, 2 december 2010 Neomax, IT-detacheerder op het gebied van beheer, support en infrastructuur, heeft Lisandro de Cuba aangesteld als systeembeheerder. Lisandro zal worden ingezet op diverse projecten waar hij zijn uitgebreide ervaring met migratie- en virtualisatieprojecten kan inzetten. Lisandro is gespecialiseerd in complexe Windows en storage omgevingen en is MCSE gecertificeerd. In zijn betrekkingen komt naast zijn opgedane ervaring ook zijn proactieve houding van pas.

Bij zijn vorige werkgever, Automatiserings Bedrijf Utrecht, heeft Lisandro twee jaar de functie van systeembeheerder vervult. Primair richtte hij zich op de storage en backup omgeving van 3.000 gebruikers. Tevens was hij nauw betrokken bij een groot optimalisatieproject, waarbij een centraal domein is gerealiseerd in een dual datacenter met gevirtualiseerde servers. Daarvoor werkte Lisandro bij GVB Amsterdam als Package Enigeer en bij Deloitte op de afdeling Client Technology.

Lisandro is zeer verheugd over zijn carrià¨restap. à¢â‚¬Å“Vanwege mijn belangstelling voor nieuwe implementaties is Neomax, als IT-detacheerder, voor mij de ideale werkgever. Ik vind het leuk om steeds bij nieuwe projecten betrokken te zijn, detachering is hiervoor de ideale vorm. Hiernaast kan ik me nu breder ontwikkelen vanwege de verschillende opdrachtgevers en de opleidingsmogelijkheden.à¢â‚¬

Stephan Bosman, directeur bij Neomax, over Lisandro: à¢â‚¬Å“Wij zijn blij dat Lisandro voor Neomax heeft gekozen, zijn expertise en ervaring met onder andere virtualisatietrajecten zijn een belangrijke toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Doordat Lisandro zich bij ons team voegt, heeft Neomax er weer een bekwame IT-er bij om de opdrachtgevers goed te kunnen ondersteunen bij hun IT-vraagstukken. De ambitie van Lisandro past goed bij de opleidingsmogelijkheden die wij onze werknemers bieden.à¢â‚¬

---------------------

Noot voor de redactie: Bijgevoegd vindt u een foto op hoge resolutie van Lisandro de Cuba.

Over Neomax
Neomax, is een Nederlandse IT-detacheerder op beheer, support en infrastructuur gebied. Dit familiebedrijf heeft een ruime diversiteit aan gekwalificeerde IT-professionals op dit gebied in dienst. De meer dan 100 medewerkers, zowel Young Professionals als specialisten met jarenlange ervaring, ondersteunen dagelijks het succes van klanten. Neomax biedt bedrijven een snelle en betrouwbare invulling van vacatures en medewerkers die passen binnen de organisatie en snel productief zijn. Neomax kiest voor kwaliteit, groei en expertise waarbij de klant en IT-professionals centraal staan. Het bedrijf focust hiervoor sterk op de opleiding en ontwikkeling van medewerkers in specifieke branches. De cloud sourcing divisie van Neomax ontzorgt bedrijven door het technisch beheer en de monitoring van bedrijfskritische applicaties uit handen te nemen. Naast het outsourcen van de gehele IT-omgeving, kunnen organisaties er ook voor kiezen om hun omgeving gedeeltelijk bij Neomax onder te brengen. Neomax is betrokken en biedt op maat en kwaliteitgerichte dienstverlening. Het bedrijf is NEN 4400-1 gecertificeerd en is gevestigd in Almere en Arnhem. Voor meer informatie zie: www.neomax.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
[email protected]
035-5822730