Little Tikes buitenspeelgoed assortiment wegens grote succes verder uitgebreid

à¢â‚¬Å“We hebben in Nederland een prachtige warme zomer, ideaal voor kinderen om lekker buiten te spelenà¢â‚¬ vertelt Vincent Rasing, directeur van Gigaspeelgoed.nl. à¢â‚¬Å“De Little Tikes producten zijn dan ook bijzonder populair op dit moment, bepaalde Little Tikes artikelen zijn zelfs helaas al geruime tijd uitverkocht. Met name de speeltafels van Little Tikes zijn dit seizoen erg populair. We hebben ons Little Tikes assortiment op dat gebied dan ook zo breed mogelijk gemaakt. Hopelijk houdt deze zomer nog enige maanden aan zodat buitenspelen nog lange tijd mogelijk is.à¢â‚¬

Little Tikes Speelgoed
Little Tikes Speelgoed staan bekend om hun duurzaamheid, veiligheid en innovatieve karakter. De huisjes zijn verder met name gericht op het stimuleren van de creativiteit van het kind. De speelhuisjes zijn grotendeels dubbelwandig uitgevoerd, hierdoor zijn deze erg sterk en duurzaam en staan dan ook garant voor jarenlang speelplezier.

Over Little Tikes
Little Tikes is een Amerikaanse fabrikant van het speelgoed voor kinderen, waarvan hoofdkwartier en de productie in Hudson, Ohio is gevestigd. Little Tikes heeft ook andere productie en distributie faciliteiten in Azië en Europa. De producten van Little Tikes zijn hoofdzakelijk kunststof speelgoed dat gericht is op zuigelingen en jonge kinderen, voor binnen en buitenspelen. Little Tikes is opgericht door van Thomas G. Murdough Jr. in 1969 in Aurora, Ohio. Little Tikes is verkocht aan een andere fabrikant Rubbermaid in 1984. Murdough ondertekende een overeenkomst met Rubbermaid waardoor hij bij de nieuwe Little Tikes moedermaatschappij voor een periode van vijf jaar als voorzitter en algemene manager zou blijven.