(Persbericht) Lodger, bekend om haar innovatieve en originele baby- en kinderartikelen, gaat haar bedrijfsprocessen ondersteunen met de fashion ERP oplossing itSuitsFashion. Hiermee heeft Lodger de benodigde basis voor de strategische en operationele ondersteuning van hun groeiplannen.

Lodger werkt al 10 jaar met Microsoft Dynamics NAV, waar itSuitsFashion op is gebaseerd. De constante groei van Lodger en het steeds groter wordende assortiment vragen echter om een volgende stap in de automatisering.

Anthony Gerding, directeur van Lodger BV: à¢â‚¬Å“Klanttevredenheid is heel belangrijk voor ons. Daarom leggen wij, naast het leveren van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten, de nadruk op een goede relatie met onze klanten. Met itSuitsFashion kunnen wij onze klanten de consistente en efficiënte service verlenen die leidt tot meer tevredenheid. Tevens kunnen wij hiermee rekenen op een goede basis die zorgt voor een vlotte doorstroming van alle relevante informatie onder de afdelingen. à¢â‚¬

Arthur van Dijk, Managing Partner van it suits IT: à¢â‚¬Å“Lodger is met itSuitsFashion klaar voor de toekomst. Ik ben trots op de erkenning die Lodger met haar keuze geeft aan it suits IT en onze oplossing itSuitsFashion. Steeds meer bedrijven in kleding, schoenen, sportartikelen en accessoires ontdekken de grote voordelen van het werken met itSuitsFashion. Lodger is daar een prachtig voorbeeld van.à¢â‚¬

Over Lodger
Lodger wil het leven van jonge ouders easygoing maken. Zij doet dit door innovatieve en originele producten te ontwikkelen die hen mobiliteit en flexibiliteit bieden voor thuis en onderweg. Daarbij wordt comfort en veiligheid voor het kind zeker niet uit het oog verloren. De producten worden vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit gebreide fleece en het fijnste katoen. Recentelijk werd het assortiment nog uitgebreid met de stoere Tough Denim collectie. Lodger levert deze unieke babyproducten aan 15 landen zowel binnen als buiten Europa.

Over itSuitsFashion
itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics en de meest gebruiksvriendelijke business management oplossing voor fashionbedrijven. Het geeft mensen in fashionbedrijven de tools en het inzicht dat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen. itSuitsFashion is ontwikkeld met input van meer dan 80 manjaren aan expertise en ervaring in Fashion IT. Met deze inbreng kon een volledige kwaliteitsoplossing met een zeer efficiënt ontwikkelingsproces bewerkstelligd worden. Hierdoor is de functionaliteit rijk, de kwaliteit hoog en de investeringskosten laag.

it suits IT
it suits IT is specialist in business management oplossingen voor fashionbedrijven. De experts van it suits IT hebben per persoon gemiddeld 16 jaar ervaring in de fashionbranche en het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software hiervoor. it suits IT onderscheidt zich door het leveren van een solide software oplossing in combinatie met een hoog service- en expertiselevel. it suits IT is Microsoft Gold Certified Partner.

www.itsuitsit.nl
www.lodger.com