Zoetermeer, 23 april 2008 – Met MobileTrack Locator Software is het mogelijk om een telefoon nauwkeurig te lokaliseren.

De Locator Software wordt door diverse marktleiders uit de zorg- en beveiligingsbranche ingezet. Door gebruik te maken van Locator Software krijgt het toestel track en tracé mogelijkheden.

Met één toestel kan men niet alleen telefoneren en sms’en maar daarnaast wordt het ook gebruikt voor Internet, route navigatie, email, agendabeheer, tijdsregistratie, sleutelbeheer, noodalarm, planning en track&tracé.

 

De MobileTrack Locator Software wordt geïnstalleerd op het toestel en is geschikt voor SmartPhone PDA’s met Windows Mobile platform en geïntegreerde GPS ontvanger.

 

Via het MobileTrack Online Portal en Alarmcentrales kan het toestel worden getraceerd en gelokaliseerd.

 

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u telefonisch (079-3716187) of via email [email protected] contact opnemen met MobileTrack.

 

 

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Boerhaavelaan 24-26
2713 HX Zoetermeer
The Netherlands

Postadres:
Postbus 614
2700 AP Zoetermeer
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)79-3716187
Fax: +31 (0)79-3716171


Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 079-371687
E-mail:
[email protected]

 

 

Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Solutions Consultancy, Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van diverse technologieën zoals GPS, RFID en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten. MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl