Loko IT houdt zich bezig met de bouw en het beheer van ICT infrastructuren en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Loko IT is opgericht in 1990 en is gevestigd in Zeewolde.
Als een van de grootste Exact dealers in Nederland worden de ontwikkelingen op het gebied van elektronisch factureren nauwlettend gevolgd.

Voor de eigen facturatie was Loko IT op zoek naar een oplossing om de facturen vanuit Exact Globe elektronisch te versturen en te presenteren.
Jan van 't Loo, Business Consultant Loko IT over Ingis: à¢â‚¬à…“Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de verschillende aanbieders op het gebied van elektronisch factureren. Wij hebben voor Ingis gekozen omdat dit platform zowel voor de verzender als de ontvanger belangrijke voordelen biedt. Onze klanten zijn straks in staat om de factuurdata te downloaden en in te lezen in hun boekhoudpakket. Dit levert onze klanten belangrijke kostenbesparingen en efficiency voordelen op.

Medio januari 2009 zal Loko IT haar facturen via het Ingis platform versturen. De klanten van Loko IT zullen geïnformeerd worden over het versturen van de facturen via Ingis. De uitrol naar de Loko IT klanten zal kort daarop volgen, zodat ook zij de factuurdata rechtstreeks naar het platform kunnen versturen.

(c) www.anachron.com