In Amerika is Loll Designs al enige tijd een welkome aanvulling op het aanbod design buitenmeubelen. Hierbij is het Eco aspect een in het oog springende eigenschap. Logische stap is de lancering in Europa, waar vanaf januari 2010 een groot deel van de collectie te bestellen is via de website www.lolldesigns.nl

Wat de strak en vrolijk ogende meubelen uniek maakt is dat het gemaakt is van gerecyclede kunststof verpakkingsmaterialen, zoals bijvoorbeeld melkpakken van HDPE (High Density Polyetylene).

De design buitenmeubelen bestaan uit verschillende opvallende collecties. Een van de unieke kenmerken is dat er geen schroeven of verbindingen zichtbaar zijn. Hierdoor toont het geheel erg strak.

De Loll Designs collectie bestaat ondermeer uit stoelen, loungesets, banken en eettafels. Alle modellen zijn duurzaam en makkelijk te reinigen. De stoelen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en kunnen dus het hele jaar buiten blijven staan.
De collectie is in zeven verschillende kleuren leverbaar.

Loll Designs Outdoor Furniture is heerlijk om in weg te kruipen met een goed boek of om gezellig bij te kletsen met familie of vrienden. Een optimale bijdrage aan het ultieme buitenleven. Echt wat de tuinliefhebber prettig vindt, om eindeloos buiten te kunnen genieten van een lange hete zomer!

Loll Designs wordt geproduceerd in de USA waarbij bewust duurzaam een zeer grote rol speelt. Directeur Erik Struijlaart; à¢â‚¬Å“Milieuvriendelijkheid staat hoog in ons vaandel. Wij willen als bedrijf zo min mogelijk een ´footprint‘˜ op onze kostbare planeet achterlaten. Naast ons van gerecycled materiaal gemaakte producten compenseren wij ondermeer alle CO2 uitstoot. Ook gebruiken wij alleen milieuvriendelijk gerecycled verpakkingsmateriaal en doneren wij 1% van onze omzet aan milieudoelen. Verder planten wij à©à©n keer per jaar bomen.à¢â‚¬

Het mag duidelijk zijn dat Loll Designs staat voor bewust lage milieubelasting en hoge duurzaamheid. Op de website van Loll Designs is de volledige collectie te vinden.
Zie: www.lolldesigns.nl Telefoon: 0299-476066