De Loll Designs buitenmeubelen van 100% gerecycled kunststof worden warm ontvangen in Europa. Na de introductie van de Loll Designs collecties januari j.l. is het snel gegaan. De Cabrio Lounge Chair is à©à©n van de bekendere lounge stoelen van Loll Designs. Deze lounge stoel staat bekend om zijn unieke ontwerp en strakke vormen waarmee hij veel aandacht krijgt. De Cabrio Lounge chair heeft afgelopen maand dan ook de Good Design Award gewonnen! Uitgereikt door The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design.

De lounge stoel is binnenshuis ontworpen bij Loll Designs USA door Greg Benson en Jeff Taly. De naam zegt eigenlijk al genoeg, de Cabrio Lounge Chair is afgeleid van de autostoel van de Cabrio. Deze stoel is zo gemaakt dat je de ultieme beleving krijgt van een autorit. Heerlijk zitcomfort, dicht bij de grond zoals dit bij een Cabrio hoort. De brede armsteun maakt hem ideaal voor een krantje en uw favoriete drankje erbij. Geen versnellingen, maar relaxt zitten.

Net als de andere collecties van Loll Designs wordt deze stoel gemaakt van 100% gerecycled kunststof voor 100% relaxen. De producten worden gemaakt van gerecycled HDPE kunststof verpakkingsmaterialen, zoals bijvoorbeeld melkpakken van HDPE (High Density Polyetylene).

De design buitenmeubelen bestaan uit verschillende opvallende collecties. De collectie bestaat ondermeer uit stoelen, loungesets, banken en eettafels. Alle modellen zijn duurzaam en makkelijk te reinigen. De stoelen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en kunnen dus het hele jaar buiten blijven staan. De collectie is in zeven verschillende kleuren leverbaar. Een van de unieke kenmerken is dat er geen schroeven of verbindingen zichtbaar zijn. Hierdoor toont het geheel erg strak.

Op de website van Loll Designs is de volledige collectie te vinden.
Zie: www.lolldesigns.nl Telefoon: 0299-476066