Loodgieters Den Haag bieden een rapport aan met 10 energie besparende tips voor het milieu en uw portemonnee.

Energie besparen, minder CO2 uitstoot, Kopenhagen het zijn termen die ons de afgelopen maanden dagelijks om de oren vlogen en niet voor niets, de aarde warmt op, energie bronnen raken uitgeput, flora en fauna heeft zwaar te lijden van onze zucht naar welvaart en het kan dus volgend de Haagse loodgieters wel een tandje minder en zij hebben een klein rapportje geschreven met 10 fantastische tips waaruit blijkt dat zelfs met een klein beetje moeite u zomaar €500- tot €1000- kan besparen.

En zeg nu zelf wie wil dat nu niet? Om aan dit rapport te komen moet u de website van de Haagse loodgieters bezoeken en aan de rechterkant van de website uw naam en e-mail in vullen, waarna u het rapport binnen enkele ogenblikken in uw mailbox krijgt bezorgd.

U hoeft niet bang te zijn dat de loodgieters uw e-mail; box gaan plat mailen want zo zitten zij niet in elkaar en zij geven ook de 100% garantie dat uw informatie bij hun veilig is. Dus haal die gratis tips vandaag nog op want voor u het weet is het jaar weer voorbij.

Loodgieters Den Haag.
www.loodgietersdenhaag.nl