Loopbaanadvies op Twitter

Rotterdam, 4 juni 2009 Wie gebruik maakt van Twitter, de korte-berichtenservice op internet, kan gemakkelijk dagelijks loopbaanadvies krijgen. Door het toevoegen van www.twitter.com/loopbaanadvies verschijnt er elke werkdag een tip of advies van loopbaanadviseur Erik den Draak tussen de andere berichten van de gebruiker.

Dagelijks advies
Twitter is een internetdienst waarbij gebruikers korte berichtjes publiceren en ontvangen. Het is een sociale netwerksite waarop mensen berichten plaatsen over wat hen bezighoudt. Loopbaanadviseur Erik den Draak, uitgever van verschillende websites op het gebied van solliciteren, werk en loopbaan, geeft gebruikers van Twitter nu dagelijks een tip of advies over loopbaanzaken.

Praktisch
De dagelijkse loopbaanadviezen gaan over praktische zaken, zoals het schrijven van een sollicitatiebrief of een goed boek op het gebied van werk en loopbaan. Vaak is in het bericht een link opgenomen naar een website waar men meer informatie over het onderwerp kan vinden.

Kosteloos
Door het publiceren van de dagelijkse berichten op Twitter beoogt Erik den Draak gebruikers van het internet op een eigentijdse wijze te informeren over loopbaanzaken. Loopbaanadvies op een laagdrempelige wijze dichter bij de gebruiker brengen is al jaren zijn missie die hij uitdraagt op websites als Loopbaanadvies.net. Dit wordt nu aangevuld met Loopbaanadvies op Twitter, waar iedere gebruiker van Twitter kosteloos gebruik van kan maken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Erik den Draak
Tel: 010 - 285 74 45
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular