(Persbericht) Ruim assortiment dierenvoeders voor konijnen, pluimvee, schapen, geiten en paarden

Emmeloord - LoRas beschikte reeds over een uitgebreid assortiment dierenverblijven voor grote en kleine hobbydieren. Recent is daar een compleet aanbod dierenvoeders aan toegevoegd.

Volgens Louis Rasing biedt de uitbreiding van het assortiment een logische aanvulling op het huidige assortiment. à¢â‚¬Å“Op onze locatie aan de Bouwerskamp 28 in Emmeloord bieden we een breed assortiment aan dierenverblijven voor allerlei grote en kleine hobbydieren. Het assortiment dierenvoeders sluit hier dan ook prima bij aan. We hebben nu de mogelijkheid om onze klanten te adviseren over behuizing maar ook over voeding voor een brede groep hobbydierenà¢â‚¬

Verschillende levensfasen
Bij deze uitbreiding van het assortiment is gekozen voor de voedingslijn van Hedric dierenvoeders. Deze lijn producten is toegespitst op de verschillende levensfasen van het dier. Voor kuikens is er bijvoorbeeld startmeel waar anticoccidiosemiddel aan toegevoegd is. Dit stimuleert de werking van de darmen in de startfase van de jonge kuikens. Een goede werking van de darmen resulteert uiteindelijk in goede opname van de voedingsstoffen. Zo is er voor elk dier voeding die speciaal is afgestemd op de specifieke levensfase van het dier waardoor de gezondheid en vitaliteit van het dier optimaal wordt ondersteund. De complete lijn produkten wordt dan ook met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Hedric dierenvoeders
Hedric is een voedingsconcept voor hobbydieren van Nutreco. In Europa produceert en verkoopt Nutreco kwalitatief hoogwaardige voeders voor de professionele veehouderij.
Onder het merk Hedric worden voeders op de markt gebracht die speciaal bestemd zijn voor dieren die uit liefhebberij worden gehouden. De hobbysector stelt zijn eigen eisen aan het voer. Bij de samenstelling van de producten wordt daar dan ook rekening mee gehouden. Maar zowel voor de professionele als voor de hobbyvoeders gelden dezelfde strenge kwaliteitseisen. De grondstoffen voor de voeders worden dan ook in het eigen Nutreco laboratorium onderzocht en gecontroleerd op kwaliteit en zuiverheid. De productielocaties hebben naast een GMP ook een HACCP erkenning, waardoor de kwaliteit van de voeders is gewaarborgd.