(Persbericht) Ruimer assortiment blokhutten, tuinkasten, speeltoestellen en andere tuinartikelen te zien op nieuwe locatie

Emmeloord - Na een aantal maanden bezig te zijn geweest met verbouwen en inrichten, heeft LoRas recentelijk de deuren geopend van de nieuwe showroom aan de Bouwerskamp 12 in Emmeloord.

Volgens Louis Rasing biedt de nieuwe locatie vele voordelen. à¢â‚¬Å“Op onze nieuwe locatie beschikken we over veel meer ruimte, zowel binnen als buiten. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om meer producten uit ons assortiment te laten zien en kunnen mensen zich gemakkelijk een beter beeld vormen van de verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, tuinmeubelen, tuinkasten, dierenverblijven, schaduwdoeken, tuinhout en alle andere tuinartikelen die we verkopen. Daarnaast hebben we natuurlijk ons assortiment sterk uitgebreid omdat we nu meer ruimte tot onze beschikking hebben. Ook kunnen we nu nog meer producten direct uit voorraad leveren.à¢â‚¬

Nieuwe webwinkel
Begin dit jaar is ook de webwinkel van LoRas compleet vernieuwd. Door de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke navigatie en de uitgebreide productinformatie kan iedereen op de website www.loras.nl eenvoudig een keuze maken uit het complete assortiment. Het zoeken en vinden van bijvoorbeeld de juiste blokhut of een handige tuinkast is op de nieuwe site nog eenvoudiger geworden. De verschillende producten zijn te selecteren op basis van merk, houtdikte, categorie of prijs en zijn natuurlijk voorzien van uitgebreide productinformatie en afbeeldingen. Indien de webwinkel bezoeker de producten toch in het echt wil zien dan is daar nu ook uitgebreide gelegenheid voor aan de Bouwerskamp 12 te Emmeloord.

Persoonlijke benadering
De nieuwe showroom en de nieuwe webwinkel passen in de persoonlijke benadering van LoRas vertelt Louis Rasing: à¢â‚¬Å“Naast dat we bezoekers van onze showroom persoonlijk kunnen adviseren over de verschillende mogelijkheden bezorgen we alle producten zoveel mogelijk zelf. Hierdoor kunnen we onze klanten ook adviseren over de juiste wijze van plaatsing en zijn we er zeker van dat de bestelde producten in de juiste staat bij onze klanten afgeleverd worden. Persoonlijk advies en bezorgen is echter niet het enige. Ook het eventuele plaatsen van een blokhut of speeltoestel gebeurt in eigen beheer. Door de jarenlange ervaring biedt LoRas ook op dit vlak een persoonlijke benadering waarbij service en kwaliteit voorop staatà¢â‚¬.