Ergonomisch en toch stijlvol en relaxed werken op een laptop kan nu met de Lounge-Book laptop tafel. Aan te passen aan elk interieur thuis of op het werk, verschillende kleuren combinaties verkrijgbaar.

Lounge-Book is een universele laptop tafel, zo ontworpen dat u uw laptop in de meest ontspannen manier kunt gebruiken. Zittend in uw favoriete stoel, languit op de bank of uitgestrekt in bed. Met Lounge-Book hebt u geen last van vermoeidheid door een onnatuurlijke positie en is uw werkhouding optimaal. Ontworpen en geproduceerd in Italië.

Een laptop geeft maximale bewegingsvrijheid, maar heeft ergonomische beperkingen bij langdurig gebruik. Dit wordt een steeds meer voorkomend probleem door de vervanging van desktops door laptops, zowel op kantoor als thuis. Zo is een laptop bij langdurig gebruik zwaar en warm op schoot en krijgt men last van nek, armen en rug. Snel opstaan is vaak lastig.
Lounge-Book lost deze beperkingen op met behulp van een aantal innovatieve features, waardoor het, ook bij gebruik langer dan 1 uur, een plezier is om met een laptop te werken.

Dankzij de verschillende uitvoeringen is Lounge-Book aan te passen aan uw interieur. Lounge-Book is verkrijgbaar in een standaard metaal uitvoering in antraciet, zwart of wit. Daarnaast zijn er uitvoeringen in chroom in combinatie met zwart of wit.

Eigenschappen

à¢â‚¬¢ Plateau van 41 x 31 cm voor de ondersteuning van de laptop met gaatjes voor de luchtstroom van de laptop.
à¢â‚¬¢ Zeer stabiel en toch een in hellingshoek (35 graden) en horizontale positie (360 graden) verstelbaar plateau en in hoogte verstelbaar frame.
à¢â‚¬¢ Apart Lounge-Pad naast het laptop plateau voor de bediening van een externe muis. Ook een plek voor mobiele telefoon of afstandbediening.
à¢â‚¬¢ Telescopische standaard is in hoogte verstelbaar en te vergrendelen met een simpele schroefknop.
à¢â‚¬¢ De stevige metalen vloersteunen in combinatie met de standaard zorgen ervoor dat trillingen minimaal zijn.
à¢â‚¬¢ Ergonomische positie zorgt voor maximale bewegingsvrijheid.

Lounge-Book is leverbaar als compact bouwpakket dat met een paar eenvoudige stappen in elkaar te zetten is. Met slechts vijf schroeven kunt u het geheel monteren.

Toepassingen

à¢â‚¬¢ Thuis in de woonkamer in een luie stoel of op de bank
à¢â‚¬¢ In de slaapkamer luierend in bed of bij ziekte
à¢â‚¬¢ In de tuin in een ligstoel
à¢â‚¬¢ Op kantoor in de directiekamer of in wachtruimte voor bezoekers
à¢â‚¬¢ Bij vergadering te gebruiken als standaard bij een presentatie
à¢â‚¬¢ In een hotel voor de gasten in de WIFI-zone

Voor details, foto's en bestellingen kunt u terecht op de webpagina www.lounge-book.nl

Website: http://www.lounge-book.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular