(Persbericht) Là¶wensteijn IT biedt een revolutionaire backup en disaster recovery dienst aan klanten. De betaalbare en meest complete backup/herstel en disaster recovery oplossing voor Microsoft Windows en het applicatie landschap. Het gehele systeem wordt continu bewaakt en is te herstellen in minuten.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologie, is het mogelijk om een betaalbare oplossing te bieden die volledige bescherming biedt voor zowel het Windows besturingssysteem, als de daarop draaiende applicaties.

In de traditionele manier wordt er à©à©n keer per dag een backup gemaakt op tape. Dit heeft een aantal nadelen: het maximale dataverlies is 24 uur, het terugzetten van de data is tijdrovend en er is geen volledig herstel mogelijk van het totale systeem met de applicatie.

Met de gedachte à¢â‚¬Å“het moet toch beter kunnenà¢â‚¬ is Là¶wensteijn IT gaan zoeken naar oplossingen die deze nadelen niet hebben en beter aansluiten op de behoefte van bedrijven.

Dit is onze oplossing: een complete "alles-in-een" service met backup, hoge beschikbaarheid en disaster recovery. Deze service is snel, gemakkelijk, betaalbaar en is de enige oplossing op de markt die herstel uit kan voeren op basis van applicatie recall. Door middel van snapshots wordt de volledige Windows applicatieomgeving automatisch en continu beveiligd.

Door volledige integratie met Microsoft SQL, Exchange en SharePoint, is applicatie à¢â‚¬Å“health monitoringà¢â‚¬ mogelijk, waardoor automatisch een backup wordt getest of deze wel te herstellen is. Het herstellen van alle soorten storingen is mogelijk, van een document, e-mail of SharePoint item tot de volledige Exchange-, SQL- of SharePoint omgeving.

De oplossing is flexibel en schaalbaar en voor het volledig à¢â‚¬Å“disaster recovery proofà¢â‚¬ zijn worden de data, servers en clients continu synchroniseerd naar ons uitwijkcentrum. Het grote voordeel hiervan is dat er een volledige virtuele omgeving in à¢â‚¬Å“hot standbyà¢â‚¬ draait, die zeer snel kan worden opgestart in het geval van een calamiteit.

In het geval dat een volledige locatie uitvalt, dan kan de virtuele à¢â‚¬Å“hot standbyà¢â‚¬ omgeving worden opgestart en wordt via ons beveiligde klantportaal beschikbaar gemaakt, zodat de klant er via elke internetaansluiting bij kan en gewoon kan doorwerken. Terwijl de klant doorwerkt gaan wij aan de slag met met herstellen van de servers en clients, die zowel op de gelijke als op andere hardware kunnen worden hersteld met een minimaal dataverlies.

Voor meer informatie: http://www.lowensteijn-it.com

U kunt ons contacteren op:
Telefoon : +31 (0)76-5991705
E-mail : [email protected]
Website : http://www.lowensteijn-it.com

Over Là¶wensteijn IT:
Là¶wensteijn IT is een ICT bedrijf wat zich richt op ondersteuning, advies en uitvoering van ICT vraagstukken.

Door vele jaren ervaring op het gebied van complexe ICT oplossingen, zorgt ervoor dat wij een zeer gericht advies kunnen geven. Wij beschikken over een breed scala aan ICT infrastructuur oplossingen voor bedrijven.

Là¶wensteijn IT biedt Allround Services: Snel, goedkoop en voorzien van een zeer breed scala aan opties en functies kunt u met deze oplossing iedere uitdaging in uw beheeractiviteiten aan.