(Persbericht) Utrecht, 4 april 2011 LifeStyle Shops (LS Shops) timmert aan de weg met de verschillende webshops die zij in beheer hebben.
Kinderstore.nl en Lampenwebshop.nl maken al naam in de branche waarin zij zich profileren. Met Klokkenwebshop.nl zoekt LS Shops het in een andere hoek, de klokkenbranche.

Op Klokkenwebshop.nl kunt u terecht voor allerlei klokken, van wandklokken tot koekoeksklokken en van kinderklokken tot aan stationsklokken. Op dit moment worden klokken van de topmerken Karlsson en NeXtime aangeboden. Het assortiment wordt binnenkort uitgebreid, zodat er meer keuze is uit verschillende topmerken.
Klokkenwebshop.nl kiest haar leveranciers zorgvuldig uit. De reden is dat Klokkenwebshop.nl kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Klokkenwebshop.nl wil er zeker van zijn dat de kwaliteit van de klokken kunnen worden gewaarborgd en de juiste service kan worden verleend.

Klokkenwebshop.nl is een betrouwbare partner. De webshop is aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg. Met het Thuiswinkel Waarborg laat Klokkenwebshop.nl de consument zien dat zij een betrouwbare en veilige manier van online winkelen biedt.

----------Einde Persbericht------------------------------------

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie
LS Shops
Proostwetering 22E, 3543 AE Utrecht
www.klokkenwebshop.nl
[email protected]