Ede, oktober 2009 LUKKIEN, all-round dienstverlener van marketing communicatie diensten en multimedia producties, heeft haar data archiveringsstructuur uitgebreid met een centraal archiveringssysteem van Storage Architects BV. Peter Bos verantwoordelijk voor de ICT binnen LUKKIEN legt uit: à¢â‚¬à…“we zijn, als all-round dienstverlener, afhankelijk van een goede data-opslag, data-archivering en data veiligheid. Bij een disktransport kunnen zich allerlei omstandigheden voordoen, waardoor de data niet meer toegankelijk zou kunnen zijn voor onze medewerkers. Bovendien vraagt de enorme datagroei juist om een efficiënte vorm van storage.

LUKKIEN heeft ervoor gekozen om zich te laten adviseren door de specialisten van Storage Architects BV. Peter Bos vult aan: à¢â‚¬à…“we kenden Storage Architects al een tijdje. Hun specialisme in storage en archivering was al bekend bij ons. Hun objectieve kijk op de vraagstukken sprak ons erg aan. Storage Architects is niet productgericht, maar juist oplossingsgericht. We hebben in hun een onafhankelijke partij gevonden, die samen met ons heeft gekeken naar de best mogelijke en uiteraard betaalbare oplossing. Daarbij hebben zij de juiste vertaalslag kunnen maken tussen onze vraagstukken en de oplossing. Met name de stapsgewijze en planmatige aanpak die Storage Architects BV hanteert staat hier borg voor. Zo zijn de adviseurs van Storage Architects BV, na een korte inventarisatie met een functioneel en technisch ontwerp gekomen en vanuit dit ontwerp hebben ze mogelijke oplossingen voorgesteld. Vervolgens zijn we na enkele inhoudelijke gesprekken tot een definitieve en voor ons passende structuur gekomen. De oplossing die geïmplementeerd is, bestaat onder meer uit een SuperLoader 3a, hierdoor is een centraal archiveringssysteem ontstaan waar medewerkers vanuit het netwerk, (video)files kunnen archiveren.

Over LUKKIEN

LUKKIEN is een all-round dienstverlener van marketing communicatie diensten en multimedia producties. Sinds het bedrijf werd opgericht door de familie LUKKIEN in 1972, onderscheidt LUKKIEN zich door een uniek totaalconcept: alle faciliteiten voor creatie, productie en realisatie van communicatiemiddelen onder à©à©n dak.

Meer dan 170 creative professionals werken op 20.000 vierkante meters aan uiteenlopende vormen van marketingcommunicatie. Analoog, digitaal en crossmediaal. Alle uitingen voor hun (inter-)nationale klanten worden onder à©à©n dak gerealiseerd. Ongeacht medium, ongeacht volume. LUKKIEN beschikt over compleet uitgeruste studio´s, high-end audiovisuele faciliteiten en een moderne werkomgeving. De kracht van compleetheid geconcentreerd in een eigenzinnig familiebedrijf.

Over Storage Architects

Storage Architects is de toonaangevende ICT specialist van Storage (o.a. SAN, NAS, Networking, Backup&Recovery, (Video)Archivering, Virtualisatie en Business Continuïty voor de media & entertainment industrie, voor uitgevers, merkeigenaren, prepublishers, reclamebureaus, omroeporganisaties en Handel & Industrie. Met het breedste aanbod in de industrie ontwerpt, implementeert, integreert en onderhoud Storage Architects maatwerk oplossingen die leiden tot duurzame resultaten. Resultaten in de vorm van kostenbesparingen, nieuwe inkomstenbronnen, een hogere klanttevredenheid en omzetverhoging. Tot haar opdrachtgevers behoren de meest succesvolle en meest geavanceerde media- en informatie-intensieve bedrijven van Nederland en Duitsland in gedrukte media, TV. Radio en Internet.

Website: http://www.storagearchitects.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular