De trend voor woninginrichting anno 2008 laat een combinatie van strakke, strenge vormen zien, in combinatie met zachte, warme accenten. Dansani speelt hierop in met een de veelzijdige, ge-restylde badmeubelserie Luna. De serie met de nieuwe look gaat de toekomst in met de naam Luna 2008. Het vernieuwde design kenmerkt zich door rechte, strakke lijnen wat zorgt voor moderne, stijlvolle uitstraling. Zo zijn de fronten niet langer afgeschuind maar strak en recht. Met de nieuwe houtkleur walnoot en fronten en kastdelen in hoogglans zwart zorgt Luna 2008 voor een warme, stijlvolle uitstraling.

Luna 2008 omvat een uitgebreide collectie van onderling te combineren elementen, voor het inrichten van een badkamer in een sfeer en samenstelling naar wens. Bovendien is er een keuze uit wastafels in verschillende designs; gebogen, hoekig of helemaal strak. Naast de nieuwe kleuren walnoot en hooglans zwart, biedt de serie kleurencombinaties in hoogglans wit, kersen of eiken. Spiegels, spiegelkasten, verlichting en accessoires maken de keuze compleet.

Wastafels
De wastafel is in belangrijke mate bepalend voor de uitstraling van de badkamer. Daarom biedt Luna 2008 een keuze uit een aantal varianten in diverse maatvoeringen. De keramische wastafels Phantom en Bolero combineren strakke en vloeiende lijnen. De keramisch wastafel Concorde heeft een strak design met kunstzinnige allure. De moderne, rechthoekige wastafels Domino en Square zijn gemaakt van gegoten kunstmarmer en zorgen voor een sobere, minimalistische uitstraling.

Meubels
De wandhangende wastafelonderkasten zijn voorzien van brede, volledig uittrekbare laden voor veel opbergruimte. De laden zijn voorzien van Blumotion dempers voor geluidloos sluiten. Voor extra opberggemak en sfeer biedt de serie diverse wandhangende kolomkasten in twee hoogtes, met laden, deuren en schappen naar wens.

Luna 2008 biedt met enkele en dubbele wastafels en meubels in diverse maatvoeringen volop mogelijkheden voor het inrichten van zowel grote als kleine badkamers.

www.dansani.nl

Prijzen van opstellingen op de beelden (inclusief BTW)
Luna 2008 met Bolero wastafel - € 1.698,- (zonder hoge kasten)
Luna 2008 met Square wastafel - € 1.842,- (zonder hoge kasten )
Luna 2008 met dubbele Domino wastafel - € 2.001,- (zonder hoge kasten)
Luna 2008 met Phantom wastafel 1 - € 2.047,- (zonder hoge kasten)
Luna 2008 met Phantom wastafel 2 - € 2.025,- (met extra onder- en bovenkast)

Over Dansani
De Deense fabrikant Dansani is voornamelijk gespecialiseerd in de inrichting van de badkamer. Dit biedt als belangrijk voordeel dat alle aandacht, vanaf het ontwerp en de productie tot aan de verkoop en marketing, volledig op de badkamer is gericht. Kenmerken van de Dansani badkamermeubelcollecties zijn: hoogwaardig Deens design, praktische functionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit. Dansani maakt gebruik van eerlijke materialen en is open over het materiaalgebruik: wanneer Dansani het heeft over hout, dan wordt ook daadwerkelijk hout bedoeld en geen folie met houtdecor.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Nadere informatie wordt u graag verstrekt door de heer Bon Siebert van Dansani B.V., telefonisch bereikbaar via 036 522 44 50 of door Gerda de Graaf van Presstige Public Relations, 033 – 245 00 70.

Foto’s in hoge resolutie zijn te down loaden op/van:

www.presstige.nl/perskamer/dansani/fotos/Luna2008-met-Bolero-wastafel.jpg
www.presstige.nl/perskamer/dansani/fotos/Luna2008-met-dubbele-Domino-wastafel.jpg
www.presstige.nl/perskamer/dansani/fotos/Luna2008-met-Phantom-wastafel2.jpg
www.presstige.nl/perskamer/dansani/fotos/Luna2008-met-Square-wastafel.jpg
www.presstige.nl/perskamer/dansani/fotos/Luna2008-met-Phantom-wastafel1.jpg