Dansani B.V. , de Deense specialist in de inrichting van de badkamer, introduceert het Luna toiletmeubel. Een praktische en elegante oplossing voor het stijlvol wegwerken van de techniek van het wandcloset. Het Luna toiletmeubel is bij uitstek geschikt voor het renoveren en upgraden van de badkamer of toiletruimte, zonder breekwerk.

Het Luna toiletmeubel is onderdeel van de uitgebreide Luna badkamerserie, met een eigentijdse expressie en flexibele inrichtingsmogelijkheden. Maar het toiletmeubel kan - door de sobere, tijdloze stijl - ook uitstekend worden gecombineerd in bestaande badkamer- en toiletinrichtingen. Daar waar een wandcloset aangebracht moet worden voor de bestaande (tegel)wand, biedt dit meubel een praktische en elegante oplossing. Het meubel onttrekt de spoeltechniek aan het oog. Het meubel heeft bovendien een doordacht design met rechte lijnen en gladde oppervlakken voor eenvoudige reiniging.

Het Luna toiletmeubel is 70 cm breed en 23 cm diep en is leverbaar in wit, ahorn, kersen en eiken. Het meubel is geschikt voor toepassing in combinatie met diverse inbouwspoelkasten zoals bijvoorbeeld de Geberit Duofix H82 en het Rapid SL WC element 38587 van Grohe.

Het Luna toiletmeubel is direct leverbaar voor 354 euro (excl. BTW).

www.dansani.nl

 

Over Dansani

De Deense fabrikant Dansani is voornamelijk gespecialiseerd in de inrichting van de badkamer. Dit biedt als belangrijk voordeel dat alle aandacht, vanaf het ontwerp en de productie tot aan de verkoop en marketing, volledig op de badkamer is gericht. Kenmerken van de Dansani badkamermeubelcollecties zijn: hoogwaardig Deens design, praktische functionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit. Dansani maakt gebruik van eerlijke materialen en is open over het materiaalgebruik: wanneer Dansani het heeft over hout, dan wordt ook daadwerkelijk hout bedoeld en geen folie met houtdecor.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Nadere informatie wordt u graag verstrekt door de heer Bon Siebert van Dansani B.V., telefonisch bereikbaar via 036 522 44 50 of door Gerda de Graaf van Presstige Public Relations, 033 – 245 00 70.