Jesse Zondervan, 14 jaar, in Assen, organiseert een luxe Paaslunch voor mensen die naar de voedelbank gaan op zaterdag 3 april.

Assen - Jesse Zondervan, 14 jaar organiseerd op 3 april een paaslunch voor mensen van de voedselbank. "Op mijn school in Haren hebben we een project genaamd "Community and Service", we moeten iets doen voor onze samenleving. De engelse naam omdat ik op het tweetalig onderwijs zit, de ene helft van de vakken in Engels en de andere in Nederlands.
In de krant las ik een artikel over een ander restaurant dat een kerstdiner voor die mensen georganiseerd hadden. Dat vond ik een goed initiatief, daarom ben ik nu bezig een Paaslunch te organiseren voor mensen die naar de voedselbank gaan."

We leven in een wereld die materialistisch en individualistisch gericht is. Wat ik wil bewijzen is dat er wel mensen zijn die mensen die het veel slechter hebben dan zijzelf willen helpen.

Samen met de voedselbank wordt gecheckt dat de mensen die zich opgegeven hebben daadwerekelijk in die doelgroep horen.
Van der Valk Assen is bereid een keuken en zaal beschikbaar te stellen. Zij doen dit volledig belangeloos.
Leerlingen Horeca van de scholen PrO Assen en Noorderpoort te Groningen helpen mij met het bereiden en serveren van het eten. Samen met koks van de Librije te Zwolle wordt het luxe menu samengesteld.
Goochelaar Mitch Durbank, tweevoudig prijswinnaar van het Nederlands kampioenschap goochelen, komt om zijn beste tafeltrucs te laten zien.

Nog niet genoeg
Ik zoek nog sponsors, want hoe meer ik ontvang, hoe uitgebreider het menu kan worden.
Ik wil graag al vast een paar bedrijven bedanken, Schuth en Koelemaij advocaten en adviseurs, de Haan advocaten en notarissen. Schuth en Koelemaij heeft mij als de beste geholpen met het vinden van meer sponsors en het geven van tips, veel dank daarvoor.
Nogmaals noem ik dat er nog veel sponsoren nodig zijn om dit waar te maken.
Ik heb een mailadres: [email protected] en een mob tel.: 06 49139153 waarop ik kan worden bereikt.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOOT AAN REDACTIE
Jesse Zondervan
Laurierstraat 30 Assen
0592 461443
06 49139153
[email protected]