Rotterdam - Van vrijdag 29 t/m zondag 31 oktober a.s. wordt in Ahoy Rotterdam het feestelijk 10-jarig jubileum gevierd van Kunst en Living, hà©t lifestyle evenement voor mensen die genieten van de mooie dingen in het leven. Het aansprekend deelnemersaanbod omvat een verfijnde combinatie van toegankelijke, betaalbare kunst met wonen en leven op niveau.

Quality of Life
In een sfeervolle ambiance geven professionele kunstenaars, galerieën, woninginrichters, stylisten en tuinarchitecten acte de presence. Ware levensgenieters oriënteren zich op alles wat er op het gebied van luxury lifestyle te zien is: van wellness, mooie bolides van het exclusieve automerk Infiniti, mode, tot aan delicatessen, wijnen en exclusieve juwelen. Dagelijks worden talloze activiteiten als inspirerende workshops, lezingen, demonstraties en culinaire proeverijen georganiseerd.

Beleef het zelf!
U bent van harte welkom van 29 t/m 31 oktober in Ahoy Rotterdam. De entree prijs voor volwassenen bedraagt
€ 10,00 (€ 7,50 in de voorverkoop via de website), 65+ kaarten € 8,00, kinderen van 7 t/m 12 jaar € 5,00, kinderen < 7 gratis. Openingstijden: vrijdag 17.00 - 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 - 18.00 uur. Meer info: www.kunstenliving.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular