Mighty Brighty is een uniek concept voor het creëren van een perfekt projectiescherm op iedere muur of een ander glad oppervlak. Zo kan iedereen van een normale muur een mooi groot projectiescherm maken. Ideaal voor het maken van een thuisbioscoop of homecinema.

Maar ook voor het maken van een groot projectiescherm op scholen met collegezalen, cafà©'s voor bijvoorbeeld het bekijken van voetbalwedstrijden, theaters, vergaderruimtes in kantoren-hotels-ziekenhuizen, grote projecties op tentoonstellingen of beurzen is de projectieschermverf van Mighty Brighty toepasbaar.

En iedereen kan zelf eenvoudig in 3 stappen van de muur een Home Cinema of projectiescherm maken. Stap 1. Bepaal uw projectiescherm gebied. Stap 2. Verf je scherm met Mighty Brighty op de muur. Stap 3. Geniet van perfekt beeldkwaliteit.

De resultaten van het testonderzoek van Konica Minolta wijzen uit dat het beeldkwaliteit van een Mighty Brighty projectiescherm 40% hogere contrastwaarde en 20% meer helderheid van het beeld geeft, dan projectie op een gewone witte muur.
Met Mighty Brighty heeft u dus geen groot projectiescherm-systeem meer aan de muur. Daarbij is Mighty Brighty geschikt voor elk formaat beeld geschikt, voor elk type beamer of projector, is niet diefstal gevoelig, biedt altijd projectie op een rechte ondergrond, gaat op den duur niet aan de zijkanten krullen en is vele malen goedkoper dan een normaal projectiescherm.

Mighty Brighty projectieschermverf is verkrijgbaar in 3 verschillende pakketten en is direct online te bestellen bij www.mightybrightyshop.com; het standaard projectiescherm, het maatwerk projectiescherm met kader en het onzichtbaar projectiescherm. Het standaard projectiescherm is meteen klaar voor gebruik. Het maatwerkscherm en het onzichtbaar projectiescherm wordt speciaal op maat gemaakt. Geheel afgestemd op de grootte van de ruimte, grootte van het oppervlak, afstand beamer of projector, type beamer of projector of hoeveelheid licht in de ruimte. De pakketten worden als totaalpakket geleverd, compleet met alle toebehoren erbij.

Kortom: met Mighty Brighty Projectiescherm Verf kunt u elk schermgrootte met de specificaties die u nodig heeft zelf maken met behulp van slechts een pakket.

Meer info:
MightyBrightyShop
Postbus 7034
5980 AA Panningen
t. (077) 465 10 97

Nicole Kremers-Herraets
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular