(Persbericht) U bedrijf is gevestigd op een zicht locatie die toegankelijk is voor publiek, dat hebben wij een coole gadget voor U. Maak van uw raam een 24-uurs informatie punt dat niet alleen coole is, maar ook waarde toevoegt aan uw bedrijf.
Deze presentatie oplossing maakt geen gebruik van een dure touchfolie oplossing middels projectie of een diefstal gevoelige touch screen maar gewoon van een eenvoudige monitor. Middels een klein apparaatje ter grootte van een pakje sigaretten met een aantal sensors maak je het geheel interactief voor een fractie van de prijs van een touchscreen of touchfolie systeem.
De 16 sensoren kunnen geplakt worden op elk oppervlak, zoals glas, papier, karton, plastic etc. (met uitzondering van metallic / andere geleidende oppervlakken). De sensoren registreren en voelen de "Finger touch" door het materiaal tot wel 2,5 cm dik.
Op deze manier kan er eenvoudig door bijv. een PowerPoint presentatie gebladerd worden,video‘˜s worden gestart of een website toegankelijk gemaakt worden maar kan ook in uw eigen content worden toegepast.
Dit product is nu middels NLtronics ook beschikbaar voor klanten in Nederland en België en hebben we U interesse gewekt ??

Bel vrijblijvend met NLtronics 0165-323288