Mighty Brighty Projectieschermverf is een handig oplossing om van uw muur een mooi projectiescherm te maken. Je hoeft het alleen maar op de muur te verven. Het projectiescherm is door Konica Minolta getest: helderheid en contrast zijn nagenoeg van dezelfde kwaliteit als een regulier projectiescherm.

Waarom projectieschermverf?
Veel mensen projecteren nog steeds op een onbehandelde witte wand, maar dit levert een slechte kwaliteit beeld. Er is niet genoeg contrast of het beeld is niet scherp genoeg. Tot nu toe was de enige andere optie het kopen van een projectiescherm dat soms bijna net zoveel kost als de beamer zelf. Daarbij moet een los scherm steeds weer opgezet worden en een plaats voor het opslaan na gebruik. Of erger nog, het installeren van een permanente omvangrijk systeem in uw plafond. Daarbij er is een goede kans dat het scherm na verloop van tijd uit model kan raken en bijvoorbeeld gaat krullen aan de zijkanten.

Voordelen
- Altijd precies het juiste schermoppervlak voor uw situatie
- Super scherp beeld & hoge contrastwaarden, rijke kleuren
- Geschikt voor woonkamers, thuisbioscopen, cafà©s, kantoren en vele anderen
- Magnetische donkere rand om het ultieme contrast-effect te verkrijgen
- Eenvoudig te verwijderen magnetische rand, alles wat je nog ziet is een normale muur
- Vele malen goedkoper dan een regulier projectiescherm
- Niet diefstal gevoelig

Vele mogelijheden
De keuze voor gebruik van projectieschermverf ten opzichte van een regulier projectiescherm biedt vele (binnenhuis-) architecten een vrijheid om diverse ruimtes sfeervol of strak in te richten, zonder rekening te hoeven houden met een projectiescherm.

Daarbij maakt Mighty Brighty projectieschermverf projectie mogelijk op plaatsen waar het voorheen onmogelijk, ontzettend moeilijk of te duur was, zoals:
- Ronde of cirkelvormige gebieden
- Langgerekte muren (bijvoorbeeld in gangen of naast de roltrappen)
- 3D gevormde oppervlakken
- Zeer grote oppervlakken
- Of elke vorm die je kunt voorstellen die je kunt verven

Totaalpakket
Met Mighty Brighty Projectiescherm Verf kunt u elk schermgrootte met de specificaties die u nodig heeft zelf maken met behulp van slechts een 1 van de 3 totaalpakketen (1. het standaard projectiescherm, 2. het maatwerk projectiescherm met kader en 3. het onzichtbaar projectiescherm). De Mighty Brighty projectieschermverf pakketten zijn eenvoudig en snel te bestellen via: www.mightybrightyshop.com

Meer info:
MightyBrightyShop
Postbus 7034
5980 AA Panningen
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular