(Persbericht) Het is u vast niet ontgaan. In alle media zijn berichten over de campagne om agressie aan te pakken. Terecht. De incidenten bij de overheid nemen schrikbarend toe. Zaak dus om agressie te voorkomen. Hoe? Middels een op maat gemaakte training!

Werkgevers moeten hun mensen beschermen tegen agressie en geweld. Een onderdeel hiervan is het verzorgen van trainingen in de omgang met agressie. Het is belangrijk dat de agressietraining is afgestemd op uw functie binnen de organisatie. Bij elke functie spelen andere vormen van agressie een rol.

Leidinggevenden
Leidinggevenden moet hun mensen ondersteunen bij agressie. Medewerkers rekenen hier op. Voor, tijdens à©n na een incident. De leidinggevende moet een veilig gevoel bij de medewerkers creëren en behouden.

Diverse organisaties in het zuiden en westen van het land beaamden het belang van deze sleutelpositie. Samen met BOL training en advies hebben zij hun leidinggevenden geheel op maat getraind. In de agressietraining voor leidinggevenden is de positie van de leidinggevenden versterkt. De medewerkers voelen zich gesteund!

Buitendienstmedewerkers
Buitendienstmedewerkers werken op publieke plaatsen. Zij zijn een kwetsbare groep. Zeker bij agressie. Soms staan ze er zelfs alleen voor. Deze mensen moeten concreet weten hoe ze hierbij moeten handelen. Geen theorie, maar praktijk.

BOL training en advies is specialist in het trainen van deze bijzondere doelgroep. Organisaties door heel Nederland zijn u voorgegaan. Door agressietrainingen voor buitendienstmedewerkers hebben zij de technieken om agressie praktisch aan te pakken.

Binnendienstmedewerkers
Binnendienstmedewerkers krijgen te maken met diverse soorten agressie. Vaak is sprake van verbaal geweld. Maar ook fysiek geweld wordt niet geschuwd. Duwen, slaan, (telefonisch) bedreigen. Het gebeurt allemaal. Belangrijk dus dat deze mensen sterk staan in zulke situaties.

Onze agressietraining voor binnendienstmedewerkers sluit naadloos aan op de werkpraktijk. Wij hebben vele medewerkers sterker gemaakt in de strijd tegen agressie.