Hoofdsponsor Dam tot Damloop stimuleert hard lopen

Purmerend, 3 april 2008 - Maandag®, specialist in het oplossen van capaciteits- en kennisproblemen door de inzet van hoger opgeleide interim-professionals, ondersteunt als hoofdsponsor de 24e Dam tot Damloop die op 21 september aanstaande van start gaat. Het hardloopevenement wordt gesponsord door Maandag®  omdat de mensen die er werken houden van hard lopen, zowel in hun vrije tijd als voor klanten.

Maandag® richt zich met de sponsorovereenkomst nadrukkelijk tot de 2.600 teams die meedoen aan de Businessloop. Met het sponsoren van zowel de 4- als de 10-mijl stimuleert het bedrijf professionele en amateur-hardlopers tot het leveren van zakelijke én sportieve prestaties. Tevens biedt de hoofdsponsor in het VIP-Businessdorp verschillende voorzieningen aan, waaronder de ontvangst en catering voor genodigden maar ook de kleed- en douchegelegenheid voor de deelnemers.

 

“De Dam tot Damloop is een populair evenement, waar sportief talent en recreanten samenkomen op basis van hun passie voor hardlopen”, vertelt Yvo Janssen, communicatiemanager bij Maandag® . “Juist op dat punt zien we overeenkomsten met de mensen die voor Maandag® werken. Er doen maar liefst 300 medewerkers en zakelijke relaties van Maandag® mee met de Businessloop, die zich net als de andere deelnemers inzetten voor het leveren van een topprestatie op basis van een goede voorbereiding en een groot enthousiasme. En dat zien we ook terug in de manier waarop zij met hun werk omgaan.”

-----------------

Over Maandag
De interim-professionals van Maandag® zijn vooral actief in de juridische en financiële sector, ruimtelijke ordening, sociale zekerheid, volkshuisvesting, civiele techniek en schuldhulpverlening. De belangrijkste opdrachtgevers zijn afkomstig uit de overheidssector en het bedrijfsleven. Maandag® heeft landelijk  zestien vestigingen en een jaaromzet van 64  miljoen euro in 2007. Maandag® heeft vestigingen in Maastricht, Arnhem, Tilburg, Rotterdam, Den Haag, Purmerend, Alkmaar, Amersfoort/Utrecht, Assen, Leeuwarden, Leiden, Middelburg, Eindhoven, Hengelo, Amsterdam en Zwolle.  Voor meer informatie: www.maandag.nl

Meer informatie:
Maandag®
Yvo Janssen
Tel.: 0299 - 405 305 / 06 – 42 50 89 31
E-mail: [email protected]