(Persbericht) Stegman B.V. is al 20 jaren medemarktleider in de kerstpakkettenbranche en ziet een opvallende toenemende in de vraag naar duurzame / M.V.O. kerstpakketten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: ook met kerstpakketten
Steeds meer ondernemers zijn bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit proberen zij door te voeren in alle processen binnen hun bedrijf. Stegman B.V. ziet deze ontwikkeling in toenemende mate terug in de verkoop van relatiegeschenken en kerstpakketten. Tot een paar jaar geleden had Stegman B.V. nog geen enkel Biologisch verantwoord kerstpakket in haar assortiment. Nu is minimaal 10% van het assortiment samengesteld op basis van à¢â‚¬Å“duurzaamheidà¢â‚¬. En dat geldt voor de verpakking, maar ook voor bijvoorbeeld de wijn die op een Fairtrade basis is gemaakt. Stegman B.V. merkt dat de ondernemer voor eerlijke producten bereidt is te betalen, duurzame artikelen zijn nu eenmaal kostbaarder.

Algemeen directeur, de heer Bakker, voegt hieraan toe "Je wilt je medewerkers en relaties met kerst bedanken voor hun inzet en inspanningen. Als je dat op een manier kan doen dat dit ook een bijdrage levert aan eerlijke handel en minder afvalstoffen voor het milieu, dan draagt dit ook bij aan het ´feel good‘˜ principe.".

Om het de ondernemers gemakkelijk te maken heeft Stegman B.V. speciaal voor ondernemend Nederland de website www.stegmankerstpakketten.nl opgezet. Hierop is ook een rubriek 'Eerlijk & Oprecht' geplaatst met de duurzame kerstpakketten.

Over Stegman
Stegman B.V. bestaat al 20 jaar, het hoofdkantoor is gevestigd in Schagen. Het bedrijf telt 21 medewerkers en is al jaren de ideale kerstpakketten toeleverancier van menig ondernemer.

Voor meer informatie over Stegman B.V. en over dit persbericht kan je bellen met 0224 - 213 135 of e-mailen naar info @ stegman.nl.