De ideale webshop voor kleine en grote winkels
XIB helpt u met de verkoop van uw producten op internet. Als à©à©n van de eerste internet marketing bureaus in Nederland ontwikkelen wij webshops met behulp van het Magento platform. Magento is een open source platform dat de afgelopen twee jaar meerdere prijzen in de wacht heeft gesleept voor het gebruikersgemak en de gerealiseerde resultaten. De programmeurs en consultants van XIB zijn specialisten op het gebied van Magento en eCommerce. Samen met u bouwen we in korte tijd een webwinkel die zich gemakkelijk kan meten met de bekende webshops.

Vol met functionaliteit
Wat maakt Magento zo uniek? Het platform biedt een kant en klare oplossing voor iedereen die een webwinkel wil starten. Of je nu 10 of 10.000 producten wilt verkopen, Magento maakt het mogelijk. Met ingebouwde tools voor statistieken (Google Analytics), standaard weboptimalisatie voor betere resultaten in zoekmachines, meerdere webshops beheren vanuit à©à©n systeem, koppeling met meerdere betaalmogelijkheden zoals iDeal, mogelijkheden voor meertaligheid en meerdere muntsoorten ondersteunt Magento de meest ambitieuze webwinkels.

XIB is in staat in korte termijn een modern en effectief design te maken op het Magento platform. De standaard webwinkel is daarmee snel online en klanten kunnen meteen bestellen. Onze hosting service zorgt er vervolgens voor dat zelfs bij grote drukte de website goed bereikbaar blijft en klanten kunnen blijven bestellen.

Waarom heeft iedereen het over Magento?
Veelzijdig en flexibel - Magento kent geen grenzen voor creativiteit. U beheert elk onderdeel van uw winkel.
Vergroot uw markt - bereik meer klanten door steeds nieuwe kleine winkels te maken voor bepaalde producten of doelgroepen.

Aantrekken + Converteren = Groei - door sterke zoekmachine optimalisatie en een groot gebruikersgemak groeit uw omzet. Concurrerend, Goedkoop en Lage Kosten - het open source karakter heeft het beste eCommerce platform opgeleverd tegen een fractie van de normale kosten.

Meer verkopen!
Een online winkel met Magento zorgt ervoor dat u meer gaat verkopen. Niet alleen de toevoeging van een digitale winkel aan uw bedrijf zorgt daarvoor, maar binnen Magento zijn er veel mogelijkheden om uw klanten te verleiden tot extra aankopen.

Onze adviseurs kennen elke functionaliteit en samen met hen bepaalt u welke functionaliteiten ingezet worden en welke (nog) niet. Denk aan de mogelijkheid om automatisch tips weer te geven bij een product à¢â‚¬à…“een klant die dit product kocht, kocht ook à¢â‚¬¦. of à¢â‚¬à…“aanbevolen producten. Een ander voorbeeld is de mogelijkheid om product informatie door te sturen naar vrienden.

Tel daarbij op de standaard eCommerce mogelijkheden zoals een favorietenlijst (wishlist), coupon mogelijkheden, nieuwsbrieven, gebundelde producten en korting bij grote bestellingen en u krijgt een goed idee wat XIB met behulp van Magento voor u kan betekenen.

Meer weten?
Benieuwd naar Magento en wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op. XIB internet marketing
Kerkwijk 85
5258KB Berlicum
073-8507262
www.xib.nl
[email protected]