In het licht van de opmerkelijk veel lagere prijzen voor de nieuwe generatie HD-camera's ziet de softwarefirma MAGIX dit jaar een groot potentieel voor zijn software voor videomontage, MAGIX Video deluxe 15 Plus. Ondanks de moeilijke economische situatie en de voor veel concurrenten gespannen situatie op het gebied van videomontage, handhaaft het bedrijf zijn in veel Europese landen hoge marktaandeel en wil het dat nog gaan uitbreiden. Het succes bij de verkoop van nieuwe voordelige HD-camera's, vooral in de Verenigde Staten, ziet MAGIX als een indicator voor de toenemende betekenis van hoge resolutie voor de privà©gebruiker, waar goed op kan worden ingespeeld: "Het is duidelijk te herkennen dat de makers van hardware inzetten op goedkope HD-camera's. Wij zijn daar blij om. Wij weten namelijk, dat wij met onze producten voor videomontage, juist op het gebied van HD, er erg goed voorstaan en ook in de toekomst de hoge verwachtingen van onze klanten waar zullen kunnen maken", zegt Senior Product Manager Video Sven Kardelke. MAGIX Video deluxe 15 Plus is fà¼r 99,99 Euro verkrijgbaar

Voordeel op het gebied van videomontage: innovatiekracht

Gezien de successen van HD-camera's in het lagere prijssegment stelt MAGIX zich nu ook in op de toenemende wensen van de gebruikers om volledige ondersteuning te krijgen bij het bewerken van videomateriaal in hoge resolutie. De complete workflow voor HD-materiaal biedt MAGIX Video deluxe 15 Plus nu al: HD-opnamen direct inlezen, comfortabel bewerken en aansluitend in alle gangbare formaten exporteren. Ook de bezitters van AVCHD-camera's kunnen hun opnamen zonder ingewikkelde nieuwe rekenstappen direct inlezen en bewerken: AVCHD-materiaal importeren, optimaliseren, naar Blu-rayTM branden enop TV bewonderen.

Algemeen gezegd zet MAGIX ook in de economische crisis in op eigen innovatiekracht bij het verder ontwikkelen van nieuwe functies en technologieën. De hierbij gekozen weg, om zelf vorm te geven aan de ontwikkelingen en innovatieve technologieën snel en makkelijk te bedienen in de producten te integreren, zal MAGIX ook in de komende jaren consequent doorvoeren, zeker ook op het gebied van de videomontage.

Contact:
Pieter Prins MAGIX AG
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular