14 maart t/m 31 mei 2010
Magna Plaza Amsterdam - tentoonstelling 'What comes around goes around'

'What comes around goes around', een uniek tentoonstellingsproject op een unieke locatie met de medewerking van zeven beeldend kunstenaars; Irene ter Haar, Marianne Hofstee, Anita de Koning, Karin Lijfering, Jacques Tange, Ron Weijers en Marian de Wit.

Tijdens deze tentoonstelling in Magna Plaza worden zowel figuratieve en abstracte schilderijen als fotografisch werk getoond van de zeven beeldend kunstenaars.

Binnen deze tentoonstelling van hedendaagse moderne kunst ligt de nadruk vooral op de bijzondere en eigenzinnige manier waarop individuele kunstenaars gebruik maken van concept, visie, kleur, licht en technieken en zij tonen binnen deze tentoonstelling dan ook het resultaat van hun artistieke actie, reactie en interactie op hun belevingswereld als beeldend kunstenaar.

"Wat mooi is doet verstommen. Elke kunst houdt zich in leven door een vorm van zwijgen: een stilte die vervuld is van de gevoelens van waaruit het kunstwerk is geschapen. Welke interpretaties men er ook aan mogen geven, tenslotte stoot men op iets wat de mond tot zwijgen dwingt". Kobayashi Hideo

Magna Plaza (tweede verdieping)aan de Nieuwezijds Voorburgwal 182 te Amsterdam. (dagelijks geopend van 12.00 19.00 uur)

De officiële opening van deze tentoonstelling is verricht worden door Caroline Hooft, directeur WTC Schiphol Art Center.

Meer informatie op: www.magnaplaza-art.com