Mijdrecht - Magna training en consulting start op 18, 19 en 20 juni 2009 met de unieke training LIFE MANAGER. Een praktische 3-daagse training voor koppels, partners, vrienden en familieleden op zoek naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Geluk.

Groeiende vraag naar trainingen
Directeur/eigenaar Patricia E. de Groot is er duidelijk over: à¢â‚¬à…“Er is momenteel een groeiende vraag naar trainingen voor koppels en stellen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Magna training & consulting ontwikkelde speciaal hiervoor LIFE MANAGER. Een doeltreffende methode om uit te vinden wat voor jou nou werkelijk belangrijk is in het leven.

Een betere band met elkaar
Samen met je partner, vriend/in of familielid, krijg je inzicht in elkaars overtuigingen, handelingen en wensen. Het is een training of beter gezegd; een handreiking voor betere communicatie, bewustwording, het loslaten van belemmeringen, wat te doen met positieve en negatieve gedachten en het oprecht voelen van een wederzijdse verantwoordelijkheid. Beetje zweverig? Patricia: à¢â‚¬à…“Nee, hoor. Onze vraag aan de deelnemers is heel concreet: Doe je wel wat je gevoel je ingeeft? En daar is niets zweverigs aan. Meer informatie vind je op www.lifemanager.nl of mail [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular