Utrecht, 9 april 2009

Mailorder Solutions breidt fors uit en opent meer dan 20 webwinkels

In een veranderende branche verankert retail e-commercebedrijf Mailorder Solutions zich door forse uitbreiding in de branches interieur, cadeau en gezondheid. Onder de gelanceerde webshops zijn o.a. Reisenthelwinkel.nl, Medisanashop.nl, Kapstokkenwinkel.nl, Bloeddukmetersshop.nl en Moleskine.nl.

Multiple site-strategie
Mailorder Solutions ontwikkelt zich in haar branches (interieur, cadeau en gezondheid) verder door middel van een multiple site-strategie. Tegelijk met de rebranding van Mailorder Solutions zijn ook de business units; Mailorder Shops en Mailorder Licenses ontstaan. Door verdere ontwikkeling van eigen webwinkels onder Mailorder Shops en het ondersteunen en opbouwen van webwinkels voor derden (verzekeraars, uitgevers en merken) onder Mailorder Licenses, beheert het bedrijf inmiddels meer dan 40 webwinkels. Hiervoor organiseert Mailorder Solutions onder à©à©n dak alle facetten van een webwinkel, van de online marketing, inkoop, klantenservice, voorraadbeheer tot de fulfillment.

Efficiënt richten op nichemarkten
à¢â‚¬à…“We merken dat er nog heel veel groeimogelijkheden zijn in onze branche. Door focus en een uitgekiende strategie kunnen we deze mogelijkheden verzilveren, aldus Patrick Kerssemakers, CEO van Mailorder Solutions. à¢â‚¬à…“Het volwassen worden van markt en marketingsegmenten biedt nieuwe uitdagingen en vraagt om verdere professionalisering. Onze kracht zit in onze ervaring in retail e-commerce en de kennis van onze producten. Door effectief toepassen van online marketing en communicatie kunnen we op korte termijn een webwinkel op de kaart zetten en laten slagen. De shops die wij lanceren richten zich allemaal op een duidelijke niche en hebben een zeer efficiënte back-office.

Toekomstige groei op drie vlakken
Mailorder Solutions gaat in 2009 zeer regelmatig nieuwe webwinkels onder een van de twee business units lanceren. Sinds december 2008 zijn er voor de Nederlandse markt meer dan 20 webwinkels gelanceerd die zich richten op een merk, een niche of een advertentiekanaal van een verzekeraar of uitgever. Ook worden enkele webwinkels getest in Duitsland en Groot Brittannië als pilot voor toekomstige internationalisering. Daarnaast zullen er komende tijd een of meerdere bestaande webwinkels worden overgenomen en toegevoegd aan ons portfolio.

------------------------------------------------------------------------

Gelanceerde webwinkels onder Mailorder Shops in chronologische volgorde vanaf december 2008
Bloeddrukmetersshop.nl, Zoutenpepermolenshop.nl, Simplehumanshop.nl, Kapstokkenwinkel.nl, Prullenbakkenwinkel.nl , Silverlitshoponline.nl, Klokwinkel.nl, Reisenthelwinkel.nl, Lichttherapiewinkel.com, Fotobehang.nl, Suckuk.nl, Menuwinkel.nl, Barbecueswinkel.nl en Tivoliaudio.nonplusultra.nl
Gelanceerde webwinkels onder Mailorder Licenses in chronologische volgorde vanaf december 2008
Bestdirect.nl, uk.ritualsstore.com, Wegener Woonwinkels, Wegener Gezondheidswinkels, Vandaagiswebshop.nl, de.ritualsstore.com.
------------------------------------------------------------------------
Profiel Mailorder Solutions:
Op het gebied van E-commerce streeft Mailorder Solutions naar een uitstekende klantenservice, een brede productselectie en competitieve prijzen.

Naast eigen webwinkels (Mailorder Shops) runt Mailorder Solutions webwinkels voor derden (Mailorder Licenses), binnen branches als interieur/cadeau en gezondheid. Inmiddels bestaat het bedrijf uit meer dan 40 webwinkels.

Mailorder Shops: o.a. Nonplusultra.nl, Gadgetfabriek.nl, Apartdesign.nl, Allergiewinkel.nl, Voeljegezond.nl, Reisenthelwinkel.nl, Bloeddrukmetersshop.nl, Brassa.nl, Kapstokkenwinkel.nl, Prullenbakkenwinkel.nl, Silverlitshoponline.nl en Klokwinkel.nl.

Mailorder Licenses: o.a. EXPO, Rituals, Algemeen Dagblad, Achmea, AGIS en Wegener.
EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patrick Kerssemakers;

Tel: +31(0)30-2416160
Email: [email protected]
Web: www.mailordersolutions.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular