In opdracht van MAIMTec heeft MKB webdesign uit Enschede de website vernieuwd. De infomatie wordt op een eenvoudige manier gepresenteerd.

De MAIMTec systemen halen een maximaal rendement uit uw installatie. Waterbehandeling en waterontharding met lage kosten. Maimtec heeft jarenlange ervaring in besparing op verbruikskosten van installaties. Wij adviseren besparingen voor uw bedrijf in water, gas en elektriciteit. Tevens adviseren wij alternatieven voor een efficiënter energiegebruik.

Hydroflow, het electronische wateronthardingssysteem, IS GEEN MAGNEET, het behandelt het gehele watersysteem 24 uur per dag en 7 dagen per week. Het Hydroflow apparaat is het krachtigste op dit gebied en derhalve dan ook gepatenteerd. Door de radiogolf werking wordt de gehele installatie door het gehele huis behandelt tegen kalkaanslag. Ook aangesloten apparatuur als: boilers, vaatwassers, geisers, etc. worden continue behandeld! De HydroFLOW units worden al sinds jaren ingezet in waterontharding voor industrie, ziekenhuizen, hotels en hebben zich middels proeven en testen bewezen. Ketelsteen zorgt ook eerder voor defecte onderdelen omdat rubbers zich verharden en elektrische verwarmingselementen doorbranden. Daardoor ontstaan kapotte en lekkende wasmachines, boilers, vaatwassers, geisers, etc.

De 11 voordelen van HydroFLOW:
1. Voorkomt kalkafzetting
2. Behandelt systemen stroom op- en afwaarts, continue 24u/7d
3. Geen chemicaliën of onderhoud nodig
4. Gemakkelijk te installeren
5. Bespaart stookkosten
6. Verwijdert bestaande kalkafzettingen
7. Verlengt de levensduur van systemen
8. Vergroot capaciteit van warmteoverdracht
9. Geen overbodige schoonmaak van kalkaanslag en ketelsteen
10. Efficiënter gebruik van zeep en wasmiddelen
11. à‰à©n jaar à¢â‚¬Å“NIET TEVREDEN GELD TERUGà¢â‚¬ Garantie!!

De Tapuit 18 à¢â‚¬¢ 7671 TV Vriezenveen à¢â‚¬¢ T. 0546 566417 à¢â‚¬¢ I. www.maimtec.nl