Internationale Mega sponsor voor verkiezing volslanken.

De Miss Maxi Nederland verkiezing heeft zijn eerste grote internationale sponsor weten te bemachtigen. Uit onverwachte hoek reageerde deze marktleider in onroerend goed uit Spanje op de oproep naar sponsoren. Dit bedrijf, met een Nederlandse directeur, is gespecialiseerd in huizen in o.a. Spanje en Frankrijk voor het hogere segment. In Spanje zijn magere modellen al lang niet meer in, daarom heeft dit bedrijf besloten te kiezen voor een volslank model voor de reclame campagnes. à¢â‚¬Å“Mede omdat dit een beter beeld geeft van de huidige internationale samenlevingà¢â‚¬ Aldus de dhr. Vermeer - directeur van Your2Home .

De Invalshoek van deze verkiezing spreekt mij zeer aan, het gaat over een gezonde manier van leven. à¢â‚¬Å“Viva la Vidaà¢â‚¬ noemen ze dat hier. Een perfecte aansluiting lijkt mij.
De huidige Miss Maxi Nederland hebben wij gevraagd als gezicht van de huidige internationale campagne. Zo vervolgd hij.

Wij van Miss Maxi Nederland zijn zeer gelukkig met deze samenwerking,een mooi begin met zo‘˜n internationale opdrachtgever, en een goede motivatie voor onze kandidaten, want de Queen van 2011 wordt het nieuwe gezicht van de volgende campagne.

www.missmaxinederland.nl
www.your2home.eu