(Persbericht) Nijmegen, 20 oktober 2011 - Hotel en restaurant MANNA in Nijmegen is afgelopen weekend gestart met een speciale actie om geld op te halen voor KiKa Kinderen Kankervrij. Het restaurant staat helemaal in het teken van de stichting die fondsen werft voor onder meer onderzoek naar jeugdkanker. In de eerste drie dagen van de actie zijn door de gasten van MANNA meer dan 300 KiKa-beren gekocht ter waarde van ruim 2000 euro. De actie loopt tot 24 november aanstaande.

De wand achter de bar is volledig ingericht met de KiKa-beren en met speciaal ontworpen rekeningkaartjes vraagt MANNA aandacht voor het goede doel. De gasten hebben het initiatief direct omarmd: maandag 18 oktober was MANNA al door de voorraad van 325 beren heen en moesten er in allerijl nieuwe beren bij KiKa opgehaald worden.

Geen gast zonder KiKa-beer
Aïda Papilaja en Sander Hendrix, eigenaren van MANNA, zijn de actie op initiatief van MANNA-Ambassador de familie Korstanje gestart die sinds 2010 ambassadeur van KiKa is. Sander Hendrix: à¢â‚¬Å“Op de achterwand bieden we meestal ruimte aan Nijmeegse bedrijven, maar nu staan we die plaats graag af aan KiKa. Dat is een goed doel waar iedereen achter kan staan. En dat blijkt ook wel aan het enthousiasme van onze gasten. In het eerste weekend was er bijna geen gast die gà©à©n KiKa-beer mee naar huis nam. Er waren zelfs mensen die 70 beren in à©à©n keer kochten.à¢â‚¬

Op 24 november aanstaande wordt tijdens het Ambassadorsgala de totale opbrengst inclusief de extra donatie van MANNA aan KiKa overhandigd. De KiKa-beer wordt voor de vaste prijs van € 6,95 bij MANNA verkocht, dat gehele bedrag komt ten goede aan KiKa.

= = = Einde persbericht = = =
Nadere informatie voor de pers:
MANNA Nijmegen
Sander Hendrix, T: 024 3650990, E: [email protected],
W: www.manna-nijmegen.nl